Lady Gagas kjøttkjole topper liste

Time Magazine har kåret årets topp 10 moteøyeblikk i 2010. Øverst på listen troner Lady Gagas (24) omstritte kjøttkjole.

silje
Publisert:

I en liste som dekker femti kategorier, tar Time Magazine for seg det beste og verste fra 2010, både når det gjelder mote, musikk, nyheter og flere andre kategorier.

Stjal showet i kjøttkjole! Lady Gaga sjokkerer

Lady Gaga på topp

Ikke helt uventet, så havnet Lady Gagas kjøttkjole på toppen av listen over årets «Fashion Statements». Lady Gaga er kjent for sine spektakulære kreasjoner og fikk i forrige uke hele åtte voksdukker i Madame Tussauds. Popstjernen fikk ekstra mye oppmerksomhet da hun tidligere i år valgte å stille i et antrekk laget av kjøtt på rød løper. Den avantgarde superstjernen bar en kjøttkjole designet av Franc Fernandez under årets MTVs Video Music Awards. Det var ikke bare kjolen som var laget av kjøtt, både sko, veske og hatt sørget for at superstjernen var kledd i kjøtt fra topp til tå. Dyrevernsorganisasjonen PETA gikk kraftig ut mot Lady Gaga, men den vågale popstjernen så ikke ut til å bry seg nevneverdig om kritikken.

Blant de andre som kom med på listen, er sangeren M.I.A, som troppet opp i en spesialdesignet burka under en utdeling i Los Angeles og Venus Williams sin avslørende tenniskjole under French Open. Ifølge Time Magazine, lignet kjolen en sexy underkjole, som hadde lite å gjøre i en tennismatch. Tennisstjernen tonet selv ned selve hendelsen, og mente kjolen som kom fra Williams eget design EleVen, handlet om å skape illusjoner.

Se alle bildene og kategoriene her!

Lysekrone

Britney Spears havnet på mange verst kledde lister, da hun dukket opp i en delvis gjennomsiktig kjole fra Dolce & Gabbana under årets Grammy-utdeling. Spears har hatt mange moteøyeblikk med variert suksess, og disse var en av dem. Popstjernen kom også med på Time Magazine sin liste, men med en beskjeden 6.plass. Tom Hanks sin kone, Rita Wilson, fikk slakt for sitt antrekk av mange moteeksperter til årets Emmy-utdeling. Kledd i Prada fra topp til tå, mente flere Wilson så ut som en lysekrone. På listen til Time Magazine, havnet hun på en 7.plass. Rihanna, Prince og Taylor Momsen fra «Gossip Girl», kom også med på listen.

Relevante saker videre:

Lady Gaga kler seg livsfarlig. Les mer her!

På tide med en ny jakke? Her er 10 jakker som varmer.

Publisert:

Finn mer innhold om: