Fortryllende fra Marc Jacobs

Marc Jacobs er den designeren som tiltrekker seg flest kjendiser under New York Fashion Week, og i går var det hans tur til å vise frem høstens trender.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Marc Jacobs er en ytterst ettertraktet designer og han har en egen evne til å tiltrekke seg de viktigste i motebransjen og kjendisverden. Under årets visning var blant annet hans muse Dakota Fanning, kjendisstylisten Rachel Zoe, «Bridesmaids»-skuespillerinnen Rose Byrne og modellen Zoe Kravitz å se på første rad.

LES OGSÅ: Sexy Valentines-overraskelser du kan gi til kjæresten

– Visningen til Marc Jacobs er en av de vanskeligste å komme inn på, forteller minMote- Sonia, og legger til at det står bevæpnede vakter utenfor inngangspartiet.

–Ryktene skal ha det til at selv Madonna har blitt nektet inngang i døra fordi hun ikke stod på lista.

Marc Jacobs er kjent for sin originalitet og årets visning var intet unntak. Catwalken bugnet av varme, tykke ullmaterialer, skinnende brokade med paisley-mønster og store, kraftige skjørt som stoppet midt på leggen.

– Visningen var som tatt ut fra et eventyr – omgivelsene og kreasjonene skapte et skikkelig fashion fairytale. Med store, myke hatter, ullkåper og skjerf store som pledd tullet rundt seg minnet modellene om både om teskjekjerringa og Mary Poppins. Det er i alle fall ingen tvil om at man vil holde varmen neste vinter om man går for Marc Jacobs look. Og dette er ikke en stil som det trenger å koste mye å kopiere. Bruktbutikker og loppemarkeder er perfekte steder å lete etter lignende plagg, fortsetter Sonia.

Det er tydelig at Marc Jacobs har latt seg inspirere av viktoriansk fottøy. Modellene gikk på catwalken iført bunadlignende sko med spenner. Også Marc hadde tatt på seg et par varianter og kombinert det med skjørt da han entret scenen etter showet.

LES OGSÅ:Beckham på første rad under Posh`motevisning- Se høydepunktene.

LES OGSÅ:Tendrapport fra New York Fashion Week

Publisert: