Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Disse jeansene tar av i motebildet akkurat nå

Glem skinny, strechy jeans. Nå skal olabuksene dine være høye i livet og rette og korte i bena.

Levis

Foto: Skjermdump fra Instagram/@bellahadid

Levis

Se lengre ned i saken for å få info om merke og pris. Foto: Produsenten

Levis

Se lengre ned i saken for å få info om merke og pris. Foto: Produsenten

Det er for alvor på tide å legge den ubehagelige skinny jeansen på hylla, og gjøre plass til deilige, myke vintagejeans - aller helst den ikoniske 501-modellen fra Levi's. For la oss være ærlige, olabukser som ser og oppfører seg som superstrechy pølseskinn-tights gjør deg ingen tjenester.

For ikke mange månedene siden skrev vår New York-spaltist at Levi's udødelige klassiker er hottere enn noensinne, og til og med øker i verdi.

Nyhetsredaktør for Vogue UK, Julia Hobbs, slår nå fast at tiden for de trange olabuksene offisielt er over.

«Buksene som er inn nå har rette ben som stopper rett over ankelen. De ser nostalgiske ut, men tipper samtidig ikke over til retro», skriver Hobbs i en nylig publisert artikkel og legger til at trendbuksene også må ha høyt liv.

Klikk på bildene for å se info om merke og pris.

Olabukser1

Jeans fra Acne Studios. Foto: Produsenten

Olabukser1

Jeans fra Levi's hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Olabukser1

Jeans fra Monki. Foto: Produsenten

Olabukser1

Vintagebukser fra Urban Outfitters. Foto: Produsenten

- Vanskelig å kle

Stylist i ELLE, Caroline Skjelbred, forteller at de korte, litt vide retrobuksene kom inn i motebildet allerede for noen sesonger siden, men at det er nå de for alvor har tatt av.

- 501-jeans er vanskelig å kle, og å style. Men hvis man først får det til en det en superkul look. Jeg anbefaler å style dem til høye hæler, eller sko med snøring slik at man får litt mer attitude - disse buksene trenger det.

Skjeldbred mener at overdelen du matcher til, bør helst ha et feminint og sexy snitt.

Caroline Skjelbred, stylist i ELLE. Foto: Privat
Caroline Skjelbred, stylist i ELLE. Foto: Privat

- Det er også fint å putte toppen ned i jeansen og ikke bruke belte. Looken skal være helt clean.

Les også: 5 klesmerker som har blitt trendy igjen

Utsolgte it-bukser

It-jenter som Gigi og Bella Hadid, Kendall Jenner og Lily Aldridge har forelsket seg i det Los Angeles-baserte jeansmerket ReDone som spesialiserer seg på redesign av gamle retrobukser. Gründerne bak merket, Sean Barron og Jamie Mazur, forteller til Vogue at de sliter med å produsere nok av disse buksene om dagen, da etterspørselen er så stor.

Så nå vet du hva du har å gjøre: Rot i skapet til foreldrene dine (eller noen du kjenner som er over 40 år) så garanterer vi nesten at du finner det perfekte paret.

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)
untitled link

Hvordan var din opplevelse i dag?