Ukens best kledde

Dyreprint, skulpturelle sko og transparente kjoler er blant de beste antrekkene på den røde løperen i forrige uke.

Mari Glans
Publisert:

Ukens store snakkes var det årlige undertøysshowet til Victoria's Secret. Mens Heidi Klum stjal all oppmerksomheten for kroppen sin, var det andre som fikk mer skryt for kjolevalget på den rosa løperen. En av dem er Miranda Kerr, som stilte i en knelang kjole med leopardprint og frynser fra Dior.

Den lille hvite blir mer og mer synlig på den røde løperen. Whitney Port fra «The City» kom til US Weeklys «Hot In Hollywood» fest i en kort hvit kjole med paljettdetaljer. Hun kombinerte kjolen med knallblå neglelakk og gullpumps.

Liker du stilen til Whitney?Stjel stilen til Whitney Port

Claire Danes hadde ukens puppeglipp i denne sorte og transparente kjolen fra Stella McCartney. Litt uheldig å ikke ha undertøy under, men kjolen er uansett nydelig.

Modell og it-girl Daisy Lowe, hadde ukens kuleste jumpsuit. Jumpsuiten fra Jasmine di Milo har splitt til langt opp på lårene, og Lowe kombinasjon med sort strømpebukse matchet perfekt til den transparente overdelen.

MinMote.no - Norges største moteside

Minikjoler og platåsko

Alessandra Ambrosio hadde som de fleste andre Victoria's Secret-modellena på seg en liten minikjole på etterfesten til undertøysshowet. Kjolen er fra Valentinos høstkolleksjon, og Ambrosio kombinerte den med sorte pumps fra Christian Louboutin og glitrende armbånd og øredobber.

Twilight-stjernen Ashley Greene var på flere røde løpere i forrige uke. Det mest nedtonede, men likevel beste antrekket, er dette sorte med transparent topp og skjørt med broderier fra D&G.

Modell Jessica Stam hadde forrige ukes kuleste antrekk på premieren til den nye Twilight-filmen. Stam kom i en grå kjole fra Gareth Pugh med skyhøye platåsko med snøring til.

Eva Mendes viser at man trenger ikke å ha på seg kjole for å se velkledd ut. Her har hun på seg en sort og litt løsere dressbukse, sammen med en beige topp og hudfargede lakkpumps.

Skal du på julebord?Unngå disse motefellene

Relevante artikler videre:

Populære designerkjoler!Stjernene elsker Victorias kjoler

Trender til fest!Sort, pudder og paljetter

« Den lille sorte» passer uansett.Les saken her!

Formfull?Mote for store størrelser

Publisert:

Finn mer innhold om: