Flott i blått

Stjernene har fått en ny fargefavoritt og satser på koboltblå kjoler på den røde løperen. La deg inspirere av Hollywoodstjernene og gå for blå nyanser på julaften eller i neste juleselskap.

silje
Publisert:

Hollywoodstjerner som Kate Walsh, Natalie Portman og Carrie Underwood har lagt sin elsk på de vakre blåfargene. Velg blant dype og lyse fargenyanser, silke og skinnende metalliske blåfarger og erstatt «den lille sorte kjolen» med en blå kjole, så står du garantert ut i mengden.

Klassisk

Blått og sort er en klassisk fargekombinasjon, som få tar utbytte av. Går du for en blå kjole, skjørt eller bukse, er svart tilbehør er sikker vinner. Sølv, gull og grått er andre flotte fargekombinasjoner som fungerer fint sammen med forskjellige blåfarger. Ønsker du en 80-talls vri på antrekket, gjør du som Cameron Diaz og går for en kjole med skulpturelle detaljer.

De klasssike garderrobefavorittene svikter aldri. Her er våre favoritter

Mismatch

Synes du dette blir kjedelig, kan du eksperimentere mer med spenstige farger som Natalie Portman. Portman gikk for lilla pumps og en lekker gul clutch på en promoteringsrunde for sin nye film «Brothers At School». Den lekre blå kjolen fra Jason Wu var et frisk pust blant alle de andre stjernenes svarte antrekk.

Metalliske blå stoffer og paljetter en sikker vinner på fest. Få mer inspirasjon her!

Blå detaljer

Det er ikke nødvendig med blått fra topp til tå. Flotte blå detaljer i form av øredobber eller cocktailringer, er vel så lekkert som en blå kjole. Et par blå pumps til en sort kjole, er en enkel og rimelige garderobeoppdatering. Tilsett rød eller rosa leppestift og sølvsmykker og du er klar for neste store begivenhet, enten det er middag på julaften eller nyttårsfest.

Slik bruker du sesongens trend med røde eller rosa lepper!

Relevante artikler videre:

Du trenger ikke kle deg i kjole på familiemiddagene i julen.Her får du flotte alternativer!

Paljetter er en sikker festvinner.Kle deg i paljetter i førjulstiden!

Trenger du inspirasjon til julegavehandelen?Her får du minMote-redaksjonens beste tips!

Publisert: