Verdens mektigste supermodeller

Disse modellene regnes som tre av verdens 100 mektigste kjendiser, ifølge Forbes årlige rangering.

Mari Glans
Publisert:

Forbes årlige liste tar for seg de mektigste menneskene i kjendisverdenen. Ikke overraskende er det Oprah Winfrey som i år stikker av med seieren, men det er likevel plass til tre modeller på listen over de mektigste kjendisene. Dronningen på haugen er brasilianske Gisele Bündchen, og havner på 85. plass på Forbes liste. Hun er også den best betalte av modellene, og hadde en lønn på 162 millioner kroner i fjor, selv om hun var gravid store deler av fjoråret.

- Gisele er en internasjonal merkevare som regnes som moteindustriens mest ettertraktede ansikt og kropp, skriver Forbes.

Og at hun nå er gift og har barn sammen med Tom Brady, stjernequarterback i amerikansk fotball, har nok ikke gjort henne mindre synlig i året som gikk.

Gjorde comeback på catwalken.Gisele Bundchen er tilbake

Synlighet er viktig

For å rangere hvor mektige kjendisene er, vurderer Forbes dem innenfor kategorier som lønn, hvor synlige personen er i mediene og i sosiale sammenhenger, presseoppslag og personen som merkenavn.

Like bak Gisele Bündchen kom Heidi Klum. Supermodell, firebarnsmor, gift med popstjernen Seal, programleder for to store tv -serier og designer. I tillegg er hun en av undertøysgiganten Victoria's Secrets fremste profiler. En av årsaken til plasseringen på Forbes liste, er at hun det siste året har frontet store merkenavn som Diet Coke, Volkswagen, McDonalds og LG, og hadde i fjor en årslønn på 103 millioner kroner.

Skandalemodellen Kate Moss kom på 91. plass i kåringen, og det fordi hun først og fremst regnes som en av verdens mest innflytelsesrike moteikoner. Det gjør henne til en mektig aktør i kjendisverdenen, og er årsaken til at hun gjør suksess som klesdesigner for Topshop, veskedesigner for Longchamp og at hun har lansert flere dufter i sitt eget navn. Hun er også ansiktet til Versace, Longchamp, YSL og David Yurman. I fjor hadde Kate Moss en årslønn på 58 millioner kroner, ifølge Forbes.

Duft som en kjendis.Her er kjendisparfymene

Supermodellens favoritter.Dette har hun i sminkepungen

Relevante artikler videre:

Mer britisk mote!Sjekk stilen fra London Fashion Week

Tips fra en supermodell! -Mote trenger ikke være komplisert!

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her

Publisert:

Finn mer innhold om: