Hailey Bieber i norsk design: – Surrealistisk og en ære

PÅ EN NORSK BØLGE: Modell Hailey Bieber ser ut til å være på en norsk bølge.

Superstjernen Hailey Bieber har fått øynene opp for de norske designerne Karoline Spenning og Zuzana Spustova.

Selma Heiberg Hellstrand
Publisert:

For under én måned siden startet norske Karoline Spenning plattformen Kunst Studio i New York, hvor hun blant annet selger strikketopper. Etter svært kort tid skjedde det utenkelige: Stylistene til motegiganten Hailey Bieber (25), Chloe og Chenelle Delgadillo, tok kontakt.

– Stylistene til Hailey Bieber sendte melding og spurte om det var mulig å låne noen produkter. Noe jeg selvfølgelig var med på, sier Spenning til MinMote.

I skrivende stund er modellen fotografert med to ulike topper fra Spennings merke på én kveld.

– Det at Hailey ble sett i to forskjellige Kunst-topper på én kveld er så surrealistisk og er en stor ære for meg, sier Spenning.

Se stjernen i toppen her:

Det var Melk og Honning som omtale saken først.

Toppene lages spesielt til kjøper

Spenning mener at Bieber er det perfekte ansikt utad i motebransjen.

– Jeg tror de (stylistene, red.anm.) la merke til Kunst Studioet fordi det er et nytt merke som er miljøvennlig, men samtidig litt annerledes i design. Merket startet med mine store kjærlighet for å være kreativ, og jeg vet at den eneste måten jeg kan gjøre en forskjell på er ved å vise det istedenfor å skrive og snakke høyt om det, sier hun.

LIK TOPP: Karoline Spenning (bildet) er designeren bak denne toppen som Hailey Bieber nå har blitt avbildet med.
A post shared by Kunst (@kunst_studioet)

Stylistene Chloe og Chenelle Delgadillo spurte om å låne toppene fra Spenning, men hun er klar på at om Bieber vil bruke toppene flere ganger kan hun selvfølgelig beholde dem. Kunst Studioet produserer kun topper etter at de ha fått inn en bestilling. Det er for å være sikre på at de ikke blir overprodusert. Derfor fikk stjernen en spesialsydd topp laget til seg selv, slik alle kundene til Spenning får.

– Men det er også viktig i denne bransjen at klær ikke kun blir brukt én gang for å så aldri bli brukt igjen. Disse toppene var laget for henne i og med at alt vi lager i Kunst Studioet er «made to order». Dette gir også rom for å skreddersy topper til riktig størrelse! Vi er alle unike, og klær burde reflektere det, sier Spenning.

SUPERPAR: Justin og Hailey Bieber.
BRUD

Hailey Bieber viser fram brudekjolen

– Klarte ikke slutte å skrike

Det kan virke som at Bieber er på en norsk bølge, for nylig kjøpte hun også ringer fra den Oslo-baserte designeren Zuzana Spustova.

25-åringen kjøpte alle ringene fra kolleksjonen Audace, som kom ut i 2018.

«Jeg begynte å skrike og danse, og jeg vekket opp alle de tre barna og mannen min siden jeg ikke klarte å slutte å skrike», skriver Spustova på Instagram.

«Tusen takk, Hailey! Du gjorde dagen min, uken min, måneden min, året mitt og veien min som designer», skriver hun.

VEKKET FAMILIEN: Da Zuzana Spustova fikk beskjed om at Hailey Bieber ville kjøpe kolleksjonen hennes skrek hun så mye at hun vekket hele familien sin.

Til MinMote forklarer designeren at Audace er en kolleksjon med rosa ringer som er ment for å styrke og gi selvtillit til menn og kvinner. Produktene koster mellom 3500 – 120 000 kroner. Skal du ha ringene spesialtilpasset vil de koste enda mer.

Hailey Bieber skal ha bestilt varer for litt over 120 000 kroner fra den Oslo-baserte designeren.

Bieber sendte personlig melding

For øyeblikket går selskapet til Spustova gjennom et skifte. Selskapet, som tidligere het NEVA Oslo, skal blant annet gå over til å hete «Zuzana Spustova». En del av nyutgivelsen, som kommer om kort tid, vil bli flere nye produkter i kolleksjonen Audace – som var den Hailey Bieber kjøpte ringer fra.

Ifølge Spustova skal Bieber ha skrevet til henne personlig og sagt at hun ønsker de nye ringene i tillegg – som skal være gule istedenfor rosa.

PÅ BIEBERS ØNSKELISTE: Det kan være at også disse ringene finner veien til Hailey Bieber.

Det er ikke første gang den amerikanske modellen går for norske designere. I juli i år viste hun seg frem med «den mest sexy kjolen denne sommeren». Mannen bak den såkalte Nirvana-kjolen er ingen ringere enn den norske designeren Peter Dundas (52). Designeren fortalte MinMote at han synes det er stas å designe for stjernene.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER? Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM!

Publisert:

Finn mer innhold om: