Mote

Dette er kåpen du må ha i vår

VÅRLIG, MEN VARM: Under moteuken tidligere i vinter dukket flere fashionistaer opp i rosa kåper. Den norske bloggeren Irina Lakicevic kombinerer sin knallrosa kåpe med sneakers og lue. Kåpen i midten er fra Zara og koster 1159 kr. Foto: VanessaJackman.Blogspot.com / PortablePackage.com

Å finne vårlige ytterjakker som kler norske temperaturer har aldri vært enklere. Denne sesongen er den rosa kåpen en sikker vinner.

  • MinMote
Publisert:

Vinteren er over og de tykke, klumpete kåpene kan endelig pakkes bort. Mange hopper rett inn i den lille skinnjakken og fryser seg gjennom kjølige vårdager. Å finne det perfekte ytterplagget, som både er vårlig og varmt nok, pleier nemlig ikke å være enkelt.

Vårskoene er det imidlertid bare å finne frem. Her ser du flere varianter til under tusenlappen!

Heldigvis byr butikkene på flere gode kåpealternativer i friske vårfarger denne sesongen. MinMotes favoritt er de rosa variantene. Velg og vrak mellom ulike nyanser, materialer og snitt.

Er du redd for å bli for sukkersøt i stilen, bør du går for en oversized og minimalistisk variant med rene linjer og flater. Ender du opp med å føle deg som et sukkerspinn, kan du knyte et belte om livet for å markere midjen.

Ønsker du et mer feminint og sofistikert uttrykk, kan du investere i en trenchcoat-variant i et mindre grovt materiale. Den passer perfekt til ankelkorte dressbukser, spisse pumps med trendy, lave kitten-hæler og en hvit skjorte.

Finn din rosa favoritt:

OVERSIZED: Kåpe til venstre fra Monki, 600 kr. Kåpe høyre fra Zara, 799 kr. Foto: Produsentene
LYSE TONER: Kåpe til venstre fra Asos.com, 993 kr. Kåpe til høyra fra Bik bok 499 kr. Foto: Produsentene
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Jakker
  2. Trender
  3. Klær
  4. Vår
  5. Farger

Relaterte artikler

MOTE

De fineste morgenkåpene i butikk nå

MOTE

Møt våren i en lys skinnjakke - her er 10 varianter

NYHETER

Få Tones skjorte på budsjett

NYHETER

Derfor er denimjakken en klassiker

NYHETER

5 gensere i vårens kuleste knallfarger

NYHETER

Nå kan du børste støv av 80-tallsjakken

MOTE

Her er vårens fineste løpesko