Dette ønsker motebloggerne seg i vår

Store strikkegensere, spesielle smykker og eksklusive vesker - tre av landets fremste motebloggere viser sin ønskeliste for våren til minMote.

Våren er på full anmarsj, og det samme er vårnyhetene når det gjelder klær, sko og tilbehør. Når snøen smelter kan det være fristende å begynne å planlegge sommergarderoben med en gang, men husk at kulda ikke forsvinner helt enda. Altså kan du fortsatt velge og vrake i lun strikk, tøffe boots og lekre jakker.

I denne saken kan du la deg inspirere av det de tre populære motebloggerne Ulrikke Lund (23), Annette «Nettenestea» Haga (22) og Hedda «Fashioncherry» Skoug (29) ønsker seg akkurat nå.

Ulrikke Lund: Statement-solbriller og vårlige flatforms

Ulrikke Lund er kåret til landets mest elskede moteblogger av minMote-leserne, og har gjort millionsuksess med motebloggen med samme navn. Hver sesong reiser Lund fra moteuke til moteuke for å samle inspirasjon, og denne våren står en oversized strikkegenser øverst på ønskelisten.

- Jeg har en greie for store gensere som aldri vil gi seg. Jo større jo bedre! Det er absolutt ikke det at jeg vil skjule kroppen min i vår, men jeg liker å bruke lag på lag, gjerne med spennende teksturer. Oversized-gensere forandrer silhuetten totalt, og det liker jeg, sier hun til minMote.

På tross av at Ulrikke bor i regnfulle Bergen, samler hun på lekre solbriller. Vårens må-ha-solbriller er fra Dsquared, er dekket i Swarowski-krystaller og kommer kun i et begrenset antall. På skofronten ønsker bloggeren seg flere par «flatforms», selv om hun allerede har skohyllen full.

- «Flatforms» er en annen av mine store svakheter, fordi jeg egentlig ikke er så glad å tripp-trappe som en jålejente på små sko. «Flatforms» er perfekt, både hjemme i Bergen og på storbytur! Også ønsker jeg meg hvilket som helst av de nydelige smykkene til Vodoo Jewels, fortsetter Ulrikke.

I hånden vil hun helst ha en pistol-clutch fra nederlandske Vlieger & Vadlam, som har dukket opp i en rekke stoe magasiner som Cosmopolitan, Elle og Marie Claire den siste tiden.

- Den clutchen er det råeste jeg har sett på lenge! Det er altfor mye unikt og vakkert der ute - jeg vil ha alt, slår Lund fast.

Annette Haga: Vårlig skinnjakke og leopard-print

Annette Haga har drevet bloggen Nettenestea.com i snart fem år, og åpnet nylig sin egen nettbutikk. I vår ønsker hun seg en hvit skinnjakke fra Acne, som er like kul som den er dyr.

- Denne våren vil jeg kle meg i helhvite antrekk, og neste plagg på shoppinglisten min er en hvit skinnjakke. Den fra Acne er tidløs og passer til alt! Også er jeg veldig glad i sneakers for tiden, og et par med leopardmønster hadde vært perfekte til denne sesongen. Både komfortable og kule på samme tid, sier Haga, som drømmer om YSLs variant.

Bloggeren elsker kombinasjonen av blonder og rå nagler, og den hvite toppen vil hun style med en vintageshorts fra Levi' og solbrun hud.

- Også står clutchvesker i knallfarger som gult, oransje og rosa høye på ønskelisten min. Synd den fra Proenza Schouler er hakket for dyr, sier Annette.

Til slutt ønsker hun seg en stor klokke i rosegull fra Michael Kors, som hun allerede har i gull og sølv.

- Det er kanskje litt kjedelig å gå for den samme klokken i tre ulike farger, men den er helt perfekt!

Hedda Skoug: Selvbruning og søte kjoler

Hedda Skougs driver bloggen Fashioncherry.blogspot.com og er dessuten Tone Damlis personlige stylist. Skoug har byttet ut solariumsbruk med selvbruningskrem, og vil ønske våren velkommen i en hvit blondekjole.

- Jeg bruker selvbruning hele året, og alltid høy solfaktor. Det gir like fint resultat som å sole seg, bare at det beskytter huden bedre. Selvbruningen fra Sunspa blir jevn og fin når man sprayer den på huden, også lukter den godt og trekker inn kjapt, tipser Hedda.

I ansiktet bruker hun solpudder fra Cosmobeauty, og ferskenfarget rouge fra Chanel.

- Solpudderet er kanskje litt dyrt, men jeg bruker bare litt hver dag slik at det varer lenge. Jeg synes det er fint med et solpudder som ser naturlig og friskt ut, uten å glitre, sier bloggeren.

Hun har allerede skaffet seg Donna-bootsene fra Acne i sort, men ønsker seg også et par brune varianter til våren.

- De brune støvlene passer til både kjoler og jeans. Perfekt nå som solen titter fram!

Hva ønsker du deg i vår? Diskuter i kommentarfeltet!

Hvordan var din opplevelse i dag?