Mote

20 trendy stjernefunn

Gi garderoben din et stjernedryss denne sesongen.

  • Sonia Huanca Vold
Publisert:

Motehus som Givenchy, Isabel Marant og Jimmy Choo har alle dekket til deler av vårkolleksjonene sine med stjerner. Trykket er å finne på alt fra vesker og sko til bukser og kjoler.

Synes du det blir for voldsomt å ikle deg stjernemønster, kan du bruke trenden ved å investere i et delikat smykke som er dekorert med én eller flere bittesmå stjerner.

Dette er ikke første gang stjernene er i motebildet. Det søte mønsteret gjør stadig comeback – sist i 2011 da Dolce & Gabbanas høstkolleksjon var stjernebelagt.

Ønsker du å kaste deg på vårens stjernetrend, bør du holde deg til ett stjernebelagt plagg eller tilbehør om gangen - ellers blir uttrykket lett rotete.

Har du en avslappet stil er et par slitte jeans eller en collegegenser dekket med stjerner en god investering. Vil du ha et sartere og mer feminint uttrykk, kan du bruke en stjernebelagt sommerkjole til løst hår og lyse ankelstøvletter eller boots. Eller hva med å rocke opp en hvit blondekjole med spenne et tynt stjernebelte rundt hoftene?

Publisert:

Relaterte artikler

SKJØNNHET

Moteguide for deg i 40-, 50- og 60-årene

INNREDNING

Slik dekker du sommerens festbord

MOTE

Dette bør alle menn ha i garderoben i vår

INTERIØR

Dekk et vakkert bord til 17. mai

SKJØNNHET

Slik får du Kelly Brooks feminine stil

MOTE

Stjernene elsker mønstertrenden - slik kopier du stilen

MOTE

Derfor bør både du og kjæresten din ha denne skjorten