20 trendy stjernefunn

Gi garderoben din et stjernedryss denne sesongen.

Motehus som Givenchy, Isabel Marant og Jimmy Choo har alle dekket til deler av vårkolleksjonene sine med stjerner. Trykket er å finne på alt fra vesker og sko til bukser og kjoler.

Synes du det blir for voldsomt å ikle deg stjernemønster, kan du bruke trenden ved å investere i et delikat smykke som er dekorert med én eller flere bittesmå stjerner.

Dette er ikke første gang stjernene er i motebildet. Det søte mønsteret gjør stadig comeback – sist i 2011 da Dolce & Gabbanas høstkolleksjon var stjernebelagt.

Ønsker du å kaste deg på vårens stjernetrend, bør du holde deg til ett stjernebelagt plagg eller tilbehør om gangen - ellers blir uttrykket lett rotete.

Har du en avslappet stil er et par slitte jeans eller en collegegenser dekket med stjerner en god investering. Vil du ha et sartere og mer feminint uttrykk, kan du bruke en stjernebelagt sommerkjole til løst hår og lyse ankelstøvletter eller boots. Eller hva med å rocke opp en hvit blondekjole med spenne et tynt stjernebelte rundt hoftene?

Hvordan var din opplevelse i dag?