Justin Bieber-klær til Norge: - Umoderne, mener minMote-Sonia

Kleskolleksjonen som er inspirert av ungpikeidolet Justin Bieber (18) begeistrer kanskje fansen, men ikke minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Den fargerike kolleksjonen lanseres av kleskjeden Cubus i tre omganger fram mot Justin Biebers neste norgesbesøk i 16. - 18. april. Første lansering er i dag. Justin Bieber-kolleksjonen består av både topper, t-skjorter, jakker, gensere og smykker i popartistens favorittfarger og med hans trykk på. Kolleksjonen inneholder dessuten en trendy «baseballjakke», som er det eneste plagget som får godkjent av minMote-leder Sonia Huanca Vold.

- Det er tydelig at de ikke har lagt ned sjelen i denne kolleksjonen. Det er greit nok at den er tiltenkt ihuga Bieber-fans, men det betyr ikke at kolleksjonen trenger å være stygg. Mange av plaggene ser rett og slett umoderne ut, sier hun og fortsetter:

- Jeg skulle, for Bieber-fansens skyld, ønske at flere av plaggene var mer like college-jakken i kolleksjonen. Den er fin og kan enkelt kombineres med en moderne stil!

LES OGSÅ:Slik stjeler du stilen til Justin Bieber

Kommer du til å kjøpe noe fra kolleksjonen? Stem nederst i saken!

Biebers personlige stil har forandret seg mye siden starten av musikk-karrieren. De første årene i rampelyset gikk så man sjeldent Bieber uten noe lilla på seg, og knall rosa har vært en annen favoritt. Den siste tiden har han imidlertid blitt mer eksperimentell med klærne, og opptrådte blant annet i tights under en konsert for kort tid siden. Dessuten har lilla og rosa i stor grad blitt byttet ut med rødt, sort og hvitt. De tykke gullsmykkene har han holdt fast på, og også disse går igjen i kolleksjonen.

Cosmopolitan-redaktør Elisa Røtterud er på sin side svært begeistret over kolleksjonen.

- Dette kommer til å bli stort! Dette oser av tidlig 90-tallsestetikk og superheltstatus. Jeg fikk nesten lyst på noen av tingene selv! Dette minner meg om tiden jeg kalte meg for Elisa Jackson og hadde 150 bilder av Michael Jackson på veggen. Dette er nesten litt retro og det er sikkert derfor jeg digger det, sier Røtterud.

ANMELDELSE:Justin Bieber - «Believe Acoustic»

Justin Bieber har tatt verden med storm med låter som «Baby», «Somebody to love», «One Time» og de nyere hitene «All Around The World», «Boyfriend» og «As Long As You Love Me». Siden han ble oppdaget som 15-åring har Bieber blitt en av verdens mestselgende artister, og forrige gang han var i Oslo hersket det komplett kaos.

LES OGSÅ:Justin Bieber kåret til «Årets moteikon»

Bieber-kolleksjonen selges inn som et samarbeid mellom superstjernen selv og Cubus, og PR-ansvarlig hos Cubus Merete Petterson har stor tro på at plaggene vil slå an hos fansen.

- Hvordan konkret har dere samarbeidet med Justin Bieber?

- Våre designere har kombinert sine egne ideer med Justin Biebers såkalte «styleguide» - en guide godkjent av stjernen selv som inneholder alt fra hans logoer til plagg og farger han ofte bruker, forklarer PR-ansvarlig hos Cubus, Merete Petterson.

- Har Justin Bieber selv godkjent kolleksjonen?

- Hans kreative team har godkjent alle plaggene, sier Petterson, som er storfornøyd med resultatet:

- Jeg synes selv kolleksjonen er kjempefin, spesielt baseballjakken.

-Så det er ikke bare et triks for å få jenter til å bruke lommepengene på enda fler Bieber-effekter før konsertene?

- Det er det overhodet ikke. Kolleksjonen for jenter som er superfans av Justin Bieber og som liker printet av ham og fargene han bruker, sier Petterson.

LES OGSÅ:Justin Bieber i norsk design: – Det er ganske sykt!

Hvordan var din opplevelse i dag?