Høstens tøffeste sko

I høst er det full fokus på kule sko og støvletter. Lårhøyt, ankelboots, kilehæl og herresko er bare noen av høstens trender. Gå for lavt eller høyt i høstsesongen.

silje
Publisert:

Lårhøyt

Jo høyere støvletter, jo bedre. Sesongens må-ha er et par høye boots. Semskede eller støvletter med snøring er hot. Synes du looken er litt mye, ser du etter et par som stopper rett over kneet i en mørk farge som sort eller brunt.

Lysten på flere trender? Silje gir deg høstens hotteste trender her!

Herresko

Er en av høstens favoritter. Kjendisene elsker denne trenden og var å se med herresko allerede tidlig i sommer. La deg inspirere og går for et par herresko i kul stil, i de dagene du ikke orker å spasere rundt på høye hæler.

Kjendisene digger herreskoene. Her er deres favoritter.

Ankelboots

Ankelboots i alle varianter er inn denne sesongen. Kilehæl, semsket, nagler, og snøring er noen stikkord for høstens trender. Det skal være detaljrikt og tøft. Glidelåser, metaller og dyreprint er andre favoritter. Lave boots i svart eller brunt er sikre vinnere, det er også lave eller høye bikerboots. Sats på et par med snøring og nagler om du vil skille deg ut.

Glidelåsdetaljer er hot i høst. Slik bruker du denne trenden.

Statementsko

Trender fra sommeren går over i høsten, men med helt andre stoffer og varianter. Sterke farger som rosa og rødt, slangeskinn og skulpturelle hæler var å se på catwalken. La de åpne skoene vare enda litt lenger med knestrømper, tights eller strømpebukser.

Har du fått med deg at TopShop kommer til Norge? Snart kan du shoppe det hotte merket her hjemme!

Platå

Det skal være høyt, men behagelig. Mange støvlettmodeller og ankelboots er å se i høy platå og plattform denne høsten. Ikke la deg skremme, mange av modellene er mer behagelige på foten enn de ser ut.

Relevante artikler videre:

På tide med en ny høstjakke? Her er 10 kule varianter.

Opptatt av trender? Her er skjønnehetstrendene du ikke bør gå glipp av i høst.

Lurer du på hva en basisgarderobe bør inneholde? Her er svaret!

Publisert: