Middletons populære kjole blir relansert

Kate Middletons kjoler skaper igjen oppmerksomhet. Kjolene blir solgt til høyere pris på ebay og nå har den britiske kjeden bestemt seg for å relansere den populære kjolen.

I helgen offentliggjorde Kate Middleton og prins William sine forlovelsesbilder, og det er tydelig at folk følger med på den kommende prinsessens klesvalg. Den klassiske hvite Reiss-kjolen med belte rundt midje og trekvart arm, som Kate bærer på ett av de to bildene, var like etterpå å få kjøpt på nettsiden Ebay, hvor folk kan legge ut private ting for salg.

Selgeren annonserte med at kjolen var «som ny», men likevel med behov for rens. Prisen på den brukte kjolen lå på hele 1700 kroner, ifølge DailyMail, 200 kroner dyrere enn ny. For en uke siden lå den samme annonsen og kjolen til salgs for 940 kroner, men med den nye tittelen «Samme kjole som Kate Middleton brukte på forlovelsesbildene» fikk den altså en ny pris.

Dianas brudekjole er med på listen blant tidenes ikoniske antrekk. Husker du kjolen?

Produserer opp enda flere kjoler

Kjolen kostet opprinnelig 1500 kroner i Reiss’ høst/vinter kolleksjon. Ifølge butikken hadde de ikke flere kjoler igjen på lager. Men etter mye etterspørsel og pågang, har kjeden nå bestemt seg for å hasteprodusere kjolen, så den kommer i butikk igjen i januar og blir en del av vår-og sommerkolleksjonen, skriver TheCut.

Også på det mindre formelle bildet, har den kommende prinsessen valgt lyse toner og en klassisk stil. Den kremfargede blusen med brodering fra Whistles har en prislapp på 900 kroner og skal fortsatt ha vært tilgjengelig i går, men finnes ikke i klesmerkets nettbutikk i dag.

MinMote.no - Norges største moteside

Utsolgt på minutter

28-åringen er allerede blitt et moteikon for unge jenter, og dette er ikke første gang interessen for hennes klesplagg har vært stor. Da forlovelsen mellom de to turtelduene ble kjent, ble kjolen Middleton hadde på seg utsolgt kun få minutter etterpå.

Den gang hadde hun valgt seg en kongeblå kjole fra det britiske merket Issa, som er en tidligere favoritt hos Middleton. Ikke nok med at kjolen ble revet vekk fra butikkene i det offentliggjørelsen ble kjent, billigmerker som Peacock og Tesco laget også kopier av kjolen til rundt 150 kroner.

MinMote.no - Norges største moteside

Mammas fotograf

De utradisjonelle forlovelsesbildene av Kate og William er tatt av den anerkjente mote- og portrettfotografen Mario Testino (56). Fotografen fikk mye oppmerksomhet for bildene han tok av avdøde Diana for Vanity Fair, kun fem måneder før hennes død. Han var Dianas desiderte favorittfotograf, og det er nok ikke tilfeldig at det er nettopp ham som har tatt bildene av de kongelige.

Saken er oppdatert.

Gjør som de kongelige! Mette-Marit går for rød høst

Relevante artikler:

Hvilke Lady Gaga antrekk husker du? Udødeliggjort i åtte kostymer.

Lyst til å prøve noe ny sminke? Sjekk ut make-up trender gjennom tidene.

Hva synes du om pels? Mote-Norge tar avstand!

Hvordan var din opplevelse i dag?