Shopping i København

Deilig skomekka i Danmark.

silje
Publisert:

I påskehelgen var jeg et par dager i København på ferie. Og selv om butikkene var stengt mesteparten av tiden, klarte jeg selvfølgelig å skvise inn litt shopping. Temaet på jobben idag var naturlig nok hvordan folk har hatt det på ferie og min sjef (mann), lurte selvfølgelig på hvorfor vi kvinner må shoppe på ferie, når vi allerede shopper så mye her hjemme. Skal man ikke slappe av på ferie, var spørsmålet.

Jeg kan ikke svare for noen andre enn meg selv, men jeg må si at den beste shoppingen gjør jeg når jeg er i utlandet. Og for meg, er shopping retail therapy, dvs avslappning. For det første finner du jo merker vi ikke har i Norge, det er større utvalg, ofte er ting billigere og du kommer hjem med unike plagg i kofforten.

Akkurat nå har jeg dilla på hudfargede sko, så begge disse parene fra Aldo ble med meg hjem fra Køben. De skal brukes flittig i sommer. Jeg var selvfølgelig også en tur innom byens vintage-og secondhandbutikker og på loppemarked, så mer om det kommer på bloggen imorgen.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: