- Dette ser «billig» ut

Åletrange minikjoler er det plagget menn mener ser mest

Mari Glans
Publisert:

«billig» ut, ifølge ny undersøkelse.

Det er en kjent sak at det som er i trendbildet ofte ikke er det menn foretrekker på damer. En undersøkelse gjort av mycelebrityfashion.co.uk har tatt for seg hvilke av trendene menn helst ikke vil se på kjæresten sin, en del av undersøkelsen var hvilke plagg som får kvinner til å se «billige» ut, ifølge Grazia Daily.

Og øverst på listen troner den åletrange minikjolen. 57 prosent av mennene i undersøkelsen mente at denne typen kjoler ser billige ut. 65 prosent av mennene i undersøkelsen mener at kvinner som bruker slike kjoler prøver å vise fram kroppene sine, og hver femte mann mener at kvinner bruker kjolen kun for å få oppmerksomhet.

Nå er dette helt ut. Finn ut hva det er her

Populære minikjoler

Gutter som ikke liker de trange, korte kjolene har noen vanskelige år bak seg. Det har nemlig vært en av de største trendene de siste sesongene. Merket som virkelig fikk de trange kjolene tilbake i trendbildet er Hervé Léger, som på nytt har gjort stor suksess med de såkalte bandasjekjolene som først ble kjent på 80-tallet.

Her i Norge har de svært populære kjolene blitt sett på kjendiser som Celina Midelfart, Pia Haraldsen og Petter Stordalens kone, Gunhild Stordalen.

Former er inn. Slik kler du formenen dine!

Overraskende plassering

Andre plagg som ikke falt i smak blant mennene er topper som viser magen, korsetter, blonder og trenden med synlig undertøy. Et åpenbart plagg på denne listen er de lårhøye støvlettene mange forbinder med filmen «Pretty Woman», som kom på syvende plass i kåringen.

Men det er likevel en del ting som tyder på at enkelte av mennene i undersøkelsen har misforstått litt når man ser på svarene i undersøkelsen. For eksempel kommer blyantskjørtet, som regnes for å være et veldig klassisk og tekkelig plagg, på sjetteplass, mens det omstridte miniskjørtet kom på niendeplass.

Her er den fulle oversikten over trendplaggene menn mener ser mest billige ut:

1. Den åletrange kjolen - 57 %

2. Korte topper - 53 %

3. Korsettopper - 51%

4. Blonder - 45 %

5. Synlig undertøy - 43 %

6. Blyantskjørt - 38 %

7. Lårhøye støvletter - 32 %

8. Stilletthæler - 29 %

9. Miniskjørt - 22 %

10. Jeans med veldig lavt liv- 19 %

Relevante artikler videre:

Denne kroppen vil kvinner ha!Les mer her

Denne fargen gjør deg eldre!Finn ut hvilken farge det er

Utnytt sommergardeoben til høsten. Få flere tips her!

Publisert:

Finn mer innhold om: