Den lille sorte på tre forskjellige måter

«Den lille sorte» fungerer ved nesten alle anledninger. Men det trenger ikke å være kjedelig, selv om det er sort. Gå for en romantisk, rocka eller klassisk stil i høytiden.

silje
Publisert:

De fleste jenter har en utgave av «den lille sorte» i klesskapet. Finn frem dine beste smykker, kule sko og et flott belte og kjolen blir nesten som ny. La deg inspirere av de ulike stilene og bruk det du har til å sprite opp «den lille sorte» foran julaften og resten av juleselskapene.

Rocka

Sats på tøft tilbehør som ankelboots og store sølv eller fjærsmykker. Få den rette tøffe looken med store armbånd på hvert håndledd. Holder du mesteparten av antrekket i sort og sølv (eller gull), er det fint med et fargesterkt tilbehør. Neonrosa er fortsatt veldig i tiden, men andre farger som rødt, oransje eller grønt fungerer like fint til denne stilen. Ønsker du noe annerledes, kan du hive deg på trenden med rosa lepper.

Romantisk

Er du mer av den romantiske typen, satser du på duse farger som pudder og grått i kombinasjon med «den lille sorte.» Smykker i samme stil tar opp fargene i antrekket og med en søt kardigan med små paljetter, holder du varmen med stil. Velg gjerne en kjole med draperinger eller rysjer for den optimale romantiske stilen.

Klassisk

Hent inspirasjon fra en av motens førstedamer, Coco Chanel og gå for en klassisk stil i hvitt og sort. Velg en kjole med enkel skjæring eller sats på en svart kjole med blondedetaljer, som er helt tiden. Flotte perler, en quiltet veske og en elegant jakke, gir den klassiske lokken. Svarte pumps eller lave ballerinasko er lekkert til dette antrekket. Gå gjerne for røde lepper til denne klassiske lokken.

Relevante artikler videre:

Liker du den klassiske stilen?Her er plaggene som aldri går av moten

Coco Chanel regjerer fortsatt i motebildet.Svart og hvitt er en stil som passer mange!

Lysten på mer farger?Gå for et lekkert paljettplagg i på julefestene!

Publisert: