Gjør dagantrekket klart til fest på 1-2-3

Du trenger ikke skifte antrekk totalt om du skal gå rett fra jobb og på fest. Se hvordan du enkelt transformere dagantrekket til et festantrekk.

Mari Glans
Publisert:

Med litt enkel planlegging i forkant, er det ikke noe problem å dra rett fra jobb og på fest. Det enkleste er å bytte ut nederdelen og skoene, og antrekket er klart for kvelden.

Her har vi tatt utgangspunkt i en jakke, topp og veske, som fungerer både på dagen, og kvelden, når man vil pynte seg litt ekstra. Det eneste som trenger å byttes ut før kvelden, er skoene og shortsen. Solbrillene kan byttes ut med fine smykker.

Skal du på fest i helgen!Slik blir du festfin i paljetter og slik sminker du sotede øyne!

Her er et eksempel på et dagantrekk:

Kombiner antrekkene

Til hverdags er det fint å bryte de finere plaggene med for eksempel sandaler med nagler og slitte olashorts. Når du bytter ut disse plaggene med høye hæler og et sort kort skjørt, vil antrekket automatisk bli mye mer pyntet og klart for fest. Solbrillene på dagtid byttes ut med øreobber, ambånd eller andre smykker for å gi antrekket noe ekstra.

MinMote.no - Norges største moteside

Tenk også på samme måte om du skal rett fra stranden og ut på byen. Bytt ut sandalene med et par høye hæler, og kombiner olashortsen og toppen, fra tidligere på dagen, med for eksempel en paljettjakke.

Trenger du inspirasjon? Velg friske farger i sommer!Turkis og korall er det som gjelder

Slik kan du gjøre antrekket klart for kvelden:

Alt er basert på et enkelt prinsipp: Bytt sko, tilbehør og skjørt, så blir antrekket automatisk mer elegant. Og når du har vondt i føttene på vei hjem fra byen, skifter du helt enkelt tilbake til de lave skoene.

MinMote.no - Norges største moteside

Relevante artikler videre:

Skal du på festival?Slik blir du festival-fin

Shop på budsjett!10 gode kjøp under 200 kr

Bli inspirert av en kjendis!Stjel stilen til Olivia Palermo

Shop billig på nett!Vintage- og secondhand på nett

Publisert:

Finn mer innhold om: