10 flotte kjoler til 17. mai

silje
Publisert:

Nasjonaldagen er rett rundt hjørnet og mange lurer nok på hva de skal ha på et av årets store klesbegivenheter. For de som ikke skal kle seg i bunad, har vi funnet frem ti kjoler som du kan bruke på 17. mai, såvel som resten av sommeren.

Ikke la deg friste til å bruke mange penger på en kjole du bare bruker en gang. Nå lønner det seg å investere i en kjole som kan passe til de fleste fester og andre store anledninger denne sommeren.

1. Blomstertrykk er en av vårens trender. Denne silkekjolen fra Esprit i hvit og blå passer godt til selskap og fest. Til denne kjolen kan du fint bruke hvite eller blå pumps. Velg en veske i en av de samme fargene og la kjolen stå i fokus for denne looken. Husk at 17. maisløyfen ødelegger stoffet i kjolen, så fest den heller på jakken du velger til dette antrekket.

2. En søt babydoll kjole slår aldri feil. Denne kjolen fra American Retro er superfeminin og passer mange fasonger. Synes du kjolen er litt avkledd, anbefaler vi at du velger en kul blazer til å ha over kjolen. Prøv deg frem med tilbehør som metallisk, sterk rosa eller korall. En trendy flette er kult til denne kjolen.

3. Kle deg i en av flaggets farger. I en rød kjole vekker du garantert oppmerksomhet. La gjerne tilbehøret være enkelt i sølv, hvitt eller blått. Blir kjolen i kaldeste laget, så bruk en klassisk trenchoat for å holde varmen.

MinMote.no - Norges største moteside

4. En allsidig kjole fra Diane Von Furstenberg i maritim stil som både kan brukes på nasjonaldagen og resten av sommeren. Investerer du i en kjole som koster litt, er det viktig at kjolen har mange forskjellige stylingmuligheter. Til denne kjolen kan du velge et par høye sandaler og noen lekre gullarmbånd på den store dagen. Senere kan du bruke lave gladiatorsandaler og en veske i en sterk farge for en lekker sommerlook.

5. Den lille sorte slår aldri feil, selv på 17. mai. Har man en motekrise er den lille sorte perfekt og denne kjolen er et lite varp fra Mango. Den asymmetriske trenden var å se på mang en catwalk denne våren. Velger du en sort kjole, kan du velge tilbehør i en hvilken som helst farge. Kanskje har du en favorittveske i knall gul, oransj eller korall? Det setter garantert farge på den sorte kjolen. Et stort armbånd på den ene armen er også flott.

6. Har du fått deg litt farge etter forrige solhelg eller jukset deg til en fra boks, passer det fint med en hvit kjole. Empireliv passer mange fasonger og kanskje spesielt til de som har litt former eller er gravid. Denne kjolen fra H&M kan lett pyntes opp med et par kule sko og en snerten kjedeveske. En kort jakke med trekvart erm dekker skuldrene om været ikke skulle holde.

7. Denne kjolen fra Esprit har en nydelig blåfarge og er også i empirestil med knyting under bysten. Smykk deg gjerne med et stort kjede som gjerne dekker hele utringningen. Velger du sølvsmykker og sko kan du la det være en rød tråd, uten at det trenger å matche i nyansene. Men både sølv og gull er lekkert til denne fargen.

8. Du trenger absolutt ikke velge fra flaggets farger på nasjonaldagen. Kanskje ønsker du en mer sommerlig kjole i rosa eller korall. Begge fargene passer bra til sommerbrun hud og rysjene og belte i livet, gjør dette til en favoritt. Tilbehør i gull eller andre metalliske farger passer fint til denne kjolen. Ønsker du en tøffere look, kan du bytte ut belte med et svart naglebelte og bruke svarte høye gladiatorsandaler til.

9. Mintgrønn er en av sommerens store farger. Til denne kjolen kan du velge et par sko og en veske i sølv. Til 17. mai passer det bra med en kort jakke eller en hvit blazer over, skulle det være nødvendig. En kul hårbøyle setter spiss på antrekket.

10. Rysjer er en av sommerens store slagere. Denne fantastiske kjolen kan brukes til de fleste pyntede anledninger og har utallige stylingmuligheter. Du kan bruke sort tilbehør eller sterke farger som rosa eller blå. Pastellfarger er også lekkert til grått, så korall, mint eller dus rosa vil passe perfekt til denne kjolen.

Orker du ikke traske rundt hele dagen i høye hæler, kan du velge deg et par lekre ballerinas og spare de høye sandalene til kveldens fest.

Følg minmote på Twitter!

Forhandlere:

1. Kjole i merket Esprit fra Ellos ca 400 kroner

2. Kjole fra American Retro, Fashionmixology ca 1300 kroner

3. Kjole fra LaRedoute ca 300 kroner

4. Diane Von Furstenberg kjole ca 4400 kroner fra net-a-porter, pluss frakt og toll.

5. Kjole fra Mango ca 300 kroner

6. Kjole fra H&M ca 400 kroner

7. Kjole fra Josefsson ca 800 kroner

8. Kjole fra Asos ca 400 kroner pluss frakt og toll.

9. Kjole fra Gina Tricot ca 300 kroner

10. Kjole fra Divided, H&M ca 400 kroner

Publisert:

Finn mer innhold om: