Stjel stilen: Gucci

silje
Publisert:

En av favorittvisningene mine fra vår/sommer kolleksjonene, var fra det italienske motehuset Gucci. Deilige havfarger sveipet catwalken i form av maxi-kjoler og florlette tunikaer. Skinnjakker i farget dyreprint var også en favoritt og en trend du finner i de fleste kjedebutikkene akkurat nå. Min lommebok har ikke nok cash for Gucci, men det betyr ikke at det ikke går an å få denne looken på budsjett.

På siste shoppingrunde fant jeg denne flotte sommerkjolen i blått dyreprint fra H&M. Den er perfekt for en sommerfest med høye hæler eller til og fra stranden med gladiatorsandaler. Siden jeg kun hadde 10 minutter å gjøre meg i stand på igår før en middag på Aker Brygge, er jeg ganske fornøyd med antrekket. Neste gang blir kjolen brukt med en olajakke, et annet belte og de svarte Nine West gladiatorskoene mine.

Idag har jeg vært på Radio Metro og snakket om hvordan du gjør et kupp på salg. Trenger du noen gode råd, så sjekk ut sakene mine om hvordan du gjør et salgskupp her og her. PS! Imorgen starter salget på Steen & Strøm og Koma. Du finner meg på jakt etter godbitene.

Publisert:

Finn mer innhold om: