Garasjesalg fra designerhimmelen

Supermodellen Erin Wasson hadde et garasjesalg i Los Angeles forrige helg, hvor hun solgte unna store mengder designerplagg og sko fra sin personlige garderobe.

Mari Glans
Publisert:

Plaggene hun solgte var hovedsaklig fra de største designermerkene som Balenciaga og YSL, og Erin skal ha solgt plaggene for under 100 dollar per stykk, ifølge Racked.com.

Det skal ha vært fullstendig kaos under salget, som ble holdt i Erins kjærestes butikk. Det var lang kø utenfor dørene før åpningen, og fem minutter etter at dørene ble åpnet var alle stativene rensket for klær.

– Jeg hadde ikke trodd at klærne skulle forsvinne så raskt, sa Erin Wasson til Racked.com.

MinMote.no - Norges største moteside

Erin Wasson er kjent for sin kule og rocka stil, og er blant annet designeren Alexander Wangs muse. Det var mange designerskatter til salgs som Erin selv har samlet opp i løpet av sin årelange modellkarriere, blant annet et par Balenciaga-sko som ble gitt henne personlig av designeren Nicolas Ghesquiere. Skoene ble solgt umiddelbart etter åpningen.

Erin Wasson forteller at hun fjernet alle plagg hun ikke har brukt de siste seks månedene fra garderoben sin, selv om flere av plaggene har sentimental verdi for henne. Hun beskriver selv prosessen som «svært rensende».

- Jeg vil rydde opp i garderoben min og gjøre som japanerne som bare har et stativ med klær. Jeg elsker tanken på å ha en superenkel garderobe, sier supermodellen.

Dyrevennen Erin Wasson har gitt alt overskuddet etter salget til et dyrevernsreservat i Los Angeles.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: