Whitney Port skal designe for Bik Bok

Realitystjernen Whitney Port er Bik Bok sin nye gjestedesigner. Stilikonet kjent fra MTV-serien «The City», følger blant annet i fotsporene til Jenny Skavlan og Charlotte Thorstvedt.

silje
Publisert:

Ifølge en pressemelding fra Bik Bok, er samarbeidet med MTV-stjernen allerede på god vei og skal etter planen være i butikk i oktober 2011. Ryktene om samarbeidet med Port har allerede svirret en god stund, men det er først i dag at samarbeidet ble bekreftet.

- Jeg kan bekrefte at Bik Bok har et designsamarbeid med Whitney Port. Whitney Port har designet en egen kolleksjon for Bik Bok som kommer til å slippes høsten 2011. Jeg kan også fortelle at Whitney kommer til å besøke både Oslo og Stockholm i forbindelse med lanseringen av kolleksjonen, sier Martin Lien, markedsdirektør i Bik Bok, i en pressemelding.

Whitney Port har allerede erfaring som designer med merket Whitney Eve og har flere ganger vist under New York Fashion Week, med varierende respons. I serien «The City» fulgte seerne blant annet Port da hun flyttet til New York for å jobbe for den kjente designeren Diane Von Furstenberg og satse på en karriere innen mote.

På Oslo-besøk

Whitney Port er for anledningen i Oslo med kjæresten Ben Nemtin, kjent fra MTV-serien «The Buried Life». Nemtin skal gå på catwalken for Moods of Norway, når de presenterer sin vinterkolleksjon for 2012 på Universitetsplassen i kveld.

Skuespiller Jenny Skavlan og programleder Charlotte Thorsvedt er to andre kjente norske fjes som har vært gjestedesignere for Bik Bok. Skavlan har vært gjestedesigner for kjeden hele to ganger, og køene var lange da den andre kolleksjon ble lansert i november i fjor.

Port er mest kjent som it-girl og realitystjernen fra både «The Hills» og «The City». Hun er også aktuell med boken «True Whit». Fashionistaen har en kul stil og blir ofte kopiert for sine antrekk over hele verden. Port og Nemtin blir i Oslo til lørdag, da skal de tilbake til Los Angeles, i tide for Oscar-utdelingen.

Relevante saker videre:

Smink deg som Whitney Port! Få gode tips her

Stjel stilen til Whitney Port. Slik kler it-jenta seg!

Publisert:

Finn mer innhold om: