Stjel catwalk-stilen: La det blomstre fra topp til tå

Vårens designerkolleksjoner er fulle av fargerike blomstermønster. Velg mellom romantiske blonderoser eller store blomster i knallfarger.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Både vårkolleksjonene og cruise-kolleksjonene til de store motehusene er spekket med blomstermønster på forskjellige måter. Mens Dolce & Gabbana valgte stort og klassisk trykk med både blomster, blader, frukt og grønt, var flere av Valentinos kjoler laget av utsøkt blondestoff med rosemønster.

GUIDE:Lag Valentino-fletten på 1-2-3

- Blomsterprint blir utvilsomt stort denne våren. Mange motehus hadde kun dette mønsteret i sin kolleksjon, sier motemedarbeider i ELLE, Caroline Skjelbreid.

Hun deler sine beste blomstertips, mens minMote har plukket ut noen av de beste kjøpene.

Carolines tips: Velg mellom blomstrete underdel og blomstrete overdel og match med et knallfarget plagg. Dette er den enkleste måten å lykkes med blomsterprint på.

Feminint blomstermønster kan dessuten gjerne kombineres med vårens vakre pastellfarger, og her finner du 20 pastellkupp fra 40 til 500 kroner.

Looken gjør du komplett med vårens søteste sminke, som minMote gir det oversikt over her.

Carolines tips: Ta trenden helt ut ved å matche topp og underdel i samme mønster.

La deg inspirere av Marni, Dolce & Gabbana og DNKY og invester i et sett med både jakke og shorts eller bukse i samme mønster.

For en sexy vri kan du la magen synes à Dolce & Gabbana med en av vårens hotte magetopper.

LES OGSÅ:Slik bruker du årets undervannstrend

Carolines tips: Miks forskjellig blomsterprint. Ha fokus på at fargne på mønstrene passer sammen, hvis ikke kan det det bli rotete.

Et tips for å unngå fullstendig mismatch er å kombinere en blondetopp med blomster uten så mye fargemiks med et mer fargerikt skjørt eller shorts.

- Bruk gjerne fargerikt tilbehør til, eller bruk slangeskinnstilbehør. Du kan også rocke opp en søt blondekjole eller -topp med nagler, tipser Skjelbreid.

LES OGSÅ:Kast deg over vårens mest feminine trend

untitled link
Publisert:

Finn mer innhold om: