- Jeg blir nesten litt starstruck

London Fashion Week: Den norske designeren Camilla Bruerberg var eneste norske som fikk vise sin kolleksjon, da «Ones to Watch MEN» lanserte i London i går.

silje
Publisert:

Det har gått slag i slag for den norske designeren Camilla Bruerberg, som tidligere har uttalt til minMote at hun designer klær for selvsikre menn. I fjor var Brueberg sesongens debutant, i forrige uke viste hun sin høst-og vinterkolleksjon under Oslo Fashion Week og i går viste hun samme kolleksjon for et fullsatt publikum i London.

MinMote.no - Norges største moteside

- Det har vært veldig moro. Det er flinke modeller og proffe folk overalt, og mye engasjement her i London. Det er moro å bruke modeller jeg tidligere har sett i store magasiner og tenkt: «å, tenk å få bruke en så flott fyr», og så plutselig skal han gå med klærne mine! Jeg blir nesten litt starstruck, sier Camilla Bruerberg til minMote.

Eneste norske

Designeren var en av de få håndplukkede designerne som slapp igjennom nåløyet, da det ble bestemt hvem som skulle få vise under lanseringen av «Ones to Watch MEN» under London Fashion Week. De andre designerne som viste var A.Hallucination, Asger Juel Larsen og Mr Lipop. Vauxhall Fashion Scout «Ones To Watch» har lenge satt fokus på nye talenter under moteuka i London.

- Vauxhall Fashion Scout «Ones To Watch» har vært en så stor suksess og nettopp derfor bestemte vi oss får å lansere en egen versjon for herre. Det er spennende å vise frem det beste av nye designertalenter innen for herredesign, sier direktør for Vauxhall Fashion Scout, Martyn Roberts til Vogue.

Har allerede bemerket seg

Herrekolleksjonen for høst-og vinter denne gangen, er inspirert av enkle kontraster, med utgangspunkt i 3D og 2D. Transparente detaljer, tights og strikkagensere med spenennde detaljer var å se på catwalken. Den innovative herremoten er fortsatt sterkt tilstede sesongens kolleksjon.

- Sneakers har vært utgangspunkt for trykk og farger, og istedet for sko har jeg brukt sokker med print av sko.

Og skal vi tro Bruerberg, så har visningen i London allerede ført til flere spennende muligheter for den norske designeren, som tidligere har jobbet med blant annet Røyksopp.

- Det var veldig fort over og pakk snippesken for å komme seg ut av lokalene, men det var en del gode tilbakemeldinger fra et par magasiner og stylister, så må man følge med i dagene fremover for å se om man får noe reaksjoner. Jeg har avtalt et møte men en artist angående et samarbeid allerede idag, sier Bruerberg.

Men hvem artisten er vil ikke den norske designeren avsløre ovenfor minMote.

Relevante saker videre:

Rocka og feminint fra Aadnevik. Designeren viste under Oslo Fashion Week

- Nå skal det være høyvannsbukser! Se visningen til Whyred i Stockholm

Publisert:

Finn mer innhold om: