Mette-Marit valgte knallrødt på kirkeåpning: - Som en Hollywood-stjerne

Kronprinsesse Mette-Marit (38) valgte bort pasteller og strålte i en knall rød kjole da hun åpnet sin egen sjømannskirke i Miami. Det dristige kjolevalget ga moteredaktør Lisbeth Gulbranden og kongeekspert Kjell Arne Totland Hollywood-assosiasjoner.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Mette-Marit velger vanligvis duse pasteller når hun skal pynte seg - hvis hun ikke går for «den lille hvite» som er kronprinsessens store favoritt.

Fredag var imidlertid Mette-Marit litt av et blikkfang da hun åpnet sjømannskirken i Miami i en sexy rød kjole, nude-fargede pumps og slangeskinnsveske. Kronprinsessen så strålende opplagt ut på kirkeåpningen og både kjolen og tilbehøret hylles av moteredaktør i HENNE, Lisbeth Gulbrandsen.

Se også:Slik sminker du deg som Mette-Marit

- Dette var en veldig fin kjole, enkel og sexy. Den lille puffermen er en fin detalj og utringningen er lekker, skryter Gulbrandsen.

Mette-Marit viste også fram nylakkerte mørke tånegler i de åpne pumpsene, helt riktig denne sesongen. Sminken var som vanlig holdt naturlig, mens håret var glansfullt og velfrisert i store bølger. Med solbrun og skimrende hud var det få som strålte mer enn den norske kronprinsessen.

Se også:Sesongens kuleste neglelakk

- Det er flott at hun har valgt hudfargede sko i stedet for røde, pluss at vesken fungerer veldig bra til antrekket. Jeg syns det er veldig morsomt å se henne i rødt, ettersom hun vanligvis velger helt lyse farger, som hun jo også er nydelig i, sier moteredaktør Gulbrandsen.

Hun mener kjolevalget var både friskt, modig og utradisjonelt.

- Hun så rett og slett veldig bra ut, og det er definitivt noe Hollywood-aktig over henne, sier Gulbrandsen.

Se også:Mette-Marit har skaffet seg høstens it-veske

Hun får full støtte fra kongeekspert Kjell Arne Totland, som mener han sjeldent har sett kronprinsessen så strålende vakker og velopplagt som i Miami.

- Det formelig lyste av vår unge kronprinsesse! I den fantastiske postkasserøde cocktailkjolen og med sine bølgende blonde lokker så hun mest ut som en ekte Hollywood-stjerne, sier Totland.

Besøket betydde dessuten mye for kronprinsesse Mette-Marit, forklarer Totland videre.

- Mette-Marit har i alle år hatt et godt og nært forhold til kirke og religion og hun legger ikke skjul på at troen betyr mye i hennes liv, sier han.

Se også:Sjekk Mette-Marits motecomeback på Nansen-feiring

Publisert: