Sporty og sexy fra Victoria Beckham

NEW YORK: Victoria Beckham (37) har høstet mye skryt for sine kleskolleksjoner. Søndag viste hun sin sporty vår-og sommerkolleksjon for et begeistret motepublikum under New York Fashion Week.

silje
Publisert:

Den tidligere Spice Girls-artisten startet visningen med stillhet for å minnes ofrene fra 11. september.

Sporty

Mens vi tidligere har vært vant til å se elegante og sexy kjoler fra Beckham, tar vår-og sommerkolleksjonen for 2012 en mer sporty retning, med blant annet innslag av tenniskjoler, hettejakker og capser. Designeren har ikke lagt de kroppsnære kjolene på hylla, men på søndag var de blant annet å se i lengre varianter og det var tydelig at Beckham har blitt mer vågal i både valg av design og farger.

For mens tidligere kolleksjoner har gått i mer sikre fargevalg som jordtoner, pudder, grått og sort, var det blant annet orange, neon, mørkeblått og hvitt som dominerte vår-og sommerkolleksjonen for 2012.

Den sporty tendensen seiler opp mot å bli en slager neste sommer. Den populære designeren Alexander Wang, viste også en meget sporty og chic kolleksjon dagen før Beckham.

Flate sandaler

Kanskje er det datteren Harper Seven eller skiveutglidningen som fru Beckham pådro seg under svangerskapet, som har gjort at Posh for første gang tyr til flate sandaler på catwalken. Tidligere har Spice Girls-artisten uttalt at hun elsker høye hæler og hater flate ballerinasko. Designeren viser seg selv svært sjelden i lave sko og nettopp derfor kom det som en overraskelse på mange, at hun valgte å vise lave sandaler på catwalken.

Victoria har også hatt stor suksess med sine signaturvesker, som ifjor ble utsolgt allerede før de var på plass i butikken. Neste sommer er derimot de elegante og ladylike veskemodellene byttet ut med større handlenett og myke skuldervesker.

Elsket av kjendisene

Victoria Beckham har høstet mange lovord for sine kolleksjoner, og er elsket av kjendiser som Elle MacPherson, Kate Winslet og Jennifer Lopez. Stjernene får ikke nok av Beckhams figurnære og flatterende kjoler og er ofte å se på rød løper kledd i Victorias design.

Relevante saker videre:

Kan kalle seg designer! Les mer her

Ofrer alt for høyden. Gravid med 16 cm høye hæler

Publisert: