Sjekk ut Pia Haraldsen sine beste motetips for ferien

Skuespiller og designer Pia Haraldsen er for tiden aktuell som programleder for serien «Luksusfri». Her er hennes motetips for en fashionabel ferie.

Sara Johannessen
Publisert:

- Luksusfri er et reiseprogram som skal vise at det mulig å nyte luksus og unike opplevelser både med stor og liten lommebok. Her skal seerne få gode tips om hvordan de selv kan unne seg det lilleekstra på reise, sier Haraldsen om programmet. Hun har reist verden rundt for å finne perfekte feriemål, og har tatt antrekksbilder av seg selv hele veien.

Her er det beste av fashionistaens ferieantrekk.

På tide med en ny klipp? Slik blir du fornøyd hos frisøren!

Slik blir du sommerfin på budsjett! Les mer her

Feriemote

Programlederen har i løpet av serien blitt pakkeekspert, og hennes råd for å ha en perfekt koffert for fashionistaer er som følger:

- Et godt råd er å legge alle klærne på sengen før du pakker dem ned. Slik får du oversikt over hva du skal med og om du eventuelt har glemt noe, sier hun og legger til:

- I stedet for å brette hvert enkelt plagg sammen før du putter det i kofferten, lønner det seg å rulle dem. Da blir det nemlig færre rynker og du får plass til mer.

Pakk klær som passer til flere anledninger. F. eks en omslagskjole kan brukes på dagen med flipflops til, og om kvelden med høye hæler.

Ferielykke

Når skuespilleren tar ferie, er hun stor fan av å slappe av nyte landet hun reiser til:

- På strandferie vil jeg helst slappe av og nyte god mat. Da kan det beste være å ligge på stranden og lese en god bok, sier hun og avslutter:

- På storbyferie vil jeg oppleve mest mulig. Da er det tidlig opp og sent i seng. Det skal være shopping, wining og dining, samt oppleve det kulturelle og historiske byen har å tilby.

Relaterte artikler videre:

SLik blir du hverdagsfin. Sjekk ut streetstylebloggen til minMote.

Dette er minMotes junifavoritter. Se og bli inspirert.

På jakt etter et par nye sko? Her er skoene som forlenger beina!

Costume feiret 5-år! Se alle de flotte bildene

Publisert: