Slik holder du stilen i sommerregnet

Det er ikke alltid like lett å kle seg stilfult når regnet høljer ned. Her får du vanntette klestips til hvordan du kan kle deg i regnværet.

Er det noe vi har lært hittil i år, så er det at den norske sommeren er uforutsigbar.

Selv om sola stråler når du går til jobb, er det ingen garanti for at himmelen ikke åpner seg og regnet bøtter ned når du skal hjem igjen - samtidig som det fortsatt er sommertemperatur.

Det gjør det ekstra vanskelig å velge antrekk - de færreste har jo muligheten til å skifte klær og sko flere ganger om dagen.

Har en gigantisk sminkepung! Dette har Marthe Stokstad i sminkepungen

Bli inspirert av festivalmoten

Løsningen kan være å gjøre som stjernene - Kate Moss har gjort det trendy å kombinere gummistøvler med slitte, korte sommershorts.

En trend som blant annet motebevisste Pixie Geldolf kastet seg på under Glastonburyfestivalen.

Stilikonet Alexa Chung tok en annen variant, og valgte ankelkorte gummistøvler til sin sommerkjole.

Det er med andre ord ingenting i veien for å investere i et par fantastiske gummistøvler i din favorittfarge- og modell, og bruke dem sammen med en kort sommerkjole, eller sesongens superkorte, sexy jeansshorts.

Få sandalklare føtter! Gjør det selv

Støvlemote

Gummistøvlene har for lengst funnet sin plass i motebildet. Nå er de ikke bare praktiske, men også trendy.

De fleste motehus og kjeder har sine varanter av støvelen - enten du vil ha den kort, til midt på leggen, eller i klassisk knehøyde.

Aller mest kjent er kanskje Hunter-støvlene, som har blitt en stjernefavoritt, etter at Kate Moss har sverget til dem år etter år på Glastonbury-festivalen.

Støvlene kan du få i utallige fargevarianter - og til sommerkjolen kan det kanskje passe med en knallfarget eller blomstrete støvel?

Ellers har motehus som Burburry og Gucci selvsagt mer klassiske gummistøvler - som du også finner billige alternativer til hos kjedebutikkene.

Sjekk ut trendene på den røde løperen i sommer. Se kjendisene her.

Finn fram regntøyet

Hvis regnet virkelig skygger ned kan det likevel lønne seg å ta fram regntøyet - men det trenger ikke ta stor plass å bære det med seg.

Topshop har for eksempel laget en egen festival-regnjakke, som kan pakkes ned i en liten pose som hører til og puttes i veska når du er usikker på hvilket vær dagen vil bringe.

Relaterte saker videre:

Her er sommerens hotteste shortser. Se bildene.

Vogue skaper debatt med formfulle modeller på coveret!

La deg inspirere av den legendariske Coco Chanel. Slik får du stilen!

Hvordan var din opplevelse i dag?