Dette kan du fint beholde i garderoben til våren

Det trenger ikke å koste skjorta å investere i en ny vårgarderobe. Det er en stor sjanse for at du allerede har mange av sesongens trender hengende i klesskapet.

Hver sesong byr på nye og spennende trender, men sjansen for at du har en del av de kommende trendene i garderoben er formidabel. La deg inspirere og bruk de neste dagene til å rydde frem noen av favorittplaggene fra forrige vår og sommer.

Lyst til å lese om vårens trender? Her er åtte hotte vårtrender!

Skinnjakken

En klassisk skinnjakke går aldri av moten. Denne våren kommer bikerjakkene tilbake for fullt, både Burberry Prorsum og Balmain hadde flotte varianter på catwalken. Brunt, beige, grått eller svart er gode kjøp. Sats på en klassisk variant, eller en jakke med litt spesielle detaljer som skiller seg ut. Den får du garantert glede av i mange sesonger fremover.

Den klassiske trenchcoaten

Trenchcoaten har vært i motebildet siden tidenes morgen og ser ikke ut til å forsvinne med det første. Nytt av våren er trenchcoats med litt mer spesielle detaljer, som for eksempel skinnermer eller detaljerte puffermer. Britiske Burberry står for noen av de mest ikoniske trenchcoatene. Jakkene koster, men de kan du også ha glede av i mange år. Foretrekker du en rimeligere variant, så er det viktig at formen og stoffet er litt stiv, slik at jakken ikke mister fasongen etter bare et par gangers bruk. Svart, beige, rødt eller marineblått er sikre investeringer.

Denim

Våren byr på mange trender og denim fra topp til tå, er en av sesongens sterkeste. Sjansen for at du allerede har flere jeans og olajakker i garderoben er ganske stor. Nytt av sesongen er denimjumpsuits og jeans med sleng. Kanskje finner du et kult par på loftet til bestemor?

Farger

Gled deg til våren, for det er sterke farger som kommer til å dominere sesongen. Etter en lang vinter, har sterke farger en oppkvikkende effekt på de fleste. Gult, oransje, grønt, blått og fuksia blir slagere denne våren. Se opp for neonfargene, de kommer i alt fra kjoler til belter og sko. Kanskje har du allerede et par 80-talls pumps i en fresh farge i garderoben?

På tide å rydde i klesskapet? Få gode tips her!

Dyreprint

Dyreprint går igjen nesten hver eneste sesong og det varierer ofte mellom sebra, leopard og andre eksotiske mønstre. Til våren kan du fint beholde både leopardplagg og sebrastriper, da vi kommer til å se mye av disse mønstrene i butikkene.

Basisplaggene

Gode basisplagg kan vare en hel evighet. Hvite skjorter, t-skjorter og blazere er gode eksempler. Basisplaggene går aldri av moten og fungerer som en hjørnestein i din garderobe. Til våren kan du bruke den hvite skjorten sammen med en ny hvit bukse eller den hvite t-skjorta til et fargesterkt maxiskjørt, som sett hos Jil Sander. De maritime stripene er tidløse sommerklassikere som alltid kommer igjen. De søte ballerinaskoene går aldri av moten, og var også å se på flere motesvisninger denne våren som Chloé. Både naturlige farger som dus rosa, naturell, hvitt, svart eller fargesterke varianter kommer denne våren.

Pudderfarger

De duse pudderfargene gir ikke slipp denne våren heller. Sjansen for at du allerede har noen plagg i klesskapet er stor, så få inspirasjon fra vårens visninger og sett de sammen på nye måter. Bland pudderfarger med sterk rosa eller gult eller med andre jordfarger. Garantert fint når du får litt farge på kroppen.

Blomstermønster

Søte og romantiske blomstermønster finnes i mange garderober. Bruk det du har sammen med denim for en litt røffere stil eller bland flere mønstre sammen med sterke farger.

Relevante saker videre:

Noen plagg går aldri av moten.Her er klassikerne som aldri ruster.

Kjoleslakt.Denne kjolen ble slaktet av ekspertene.

Flere kjoler? Se kjendisantrekkene under Spellemann-festenher.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?