Hvem kledde Marchesa-kjolen best?

Den sterke rosafargen seiler opp til å bli en av sesongens heteste trender, og stjerner som Demi Moore (47) og Georgina Chapman (35) har lagt sin elsk på den nydelige fargenyansen.

Marchesa-designeren Georgina Chapman kler opp stjernenvenninner som Demi Moore og Jennifer Lopez i sine drømmekjoler sammen med venninnen Keren Craig, men er også kjent for sin flotte stil.

Chapman styler sin egendesignede kjole med elegant og trendy tilbehør. Semskede lysegrå sko med snøring fra Christian Louboutin og en lyserosa clutch setter spiss på antrekket. Utslått, sunt, blankt hår og rosa lepper understreker det lekre sommerantrekket, der kjolen står i fokus.

Sett farge på leppene! Rose leppestift er flott

Både Demi Moore og hennes stylist Rachel Zoe er fans av Chapmans kjoler, og Moore er ofte å se i kjoler fra Marchesa på rød løper. Til den rosa cocktailkjolen valgte skuespilleren trendy pumps i sølv signert populære Brian Atwood og en clutch i perler, rhinestones og forskjellige farger. Moore forlater ikke huset uten sitt røde Kaballah-armbånd, og denne gangen var det få andre smykker som ble med på rød løper.

Løst og glansfullt hår og solkysset hud gjør også dette antrekket til en vinner. Det er vanskelig å tro at Moore har fyllt 47-år, hun bærer kjolen med like stor eleganse som venninnen på 35 år.

Men hvem kledde kjolen best? Stem her!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?