Dette bør alle menn ha i garderoben i vår

Kamuflasjemønsteret en nok en gang det mest trendy du kan ha på deg.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Skal du investere i nye vårklær, bør du sikre deg minst ett kamuflasjemønstret plagg. Militærmønsteret er nemlig sesongens store trend for menn. Mange har dog et ambivalent forhold til mønsteret, som jevnlig gjør inntog i motebildet.

Store designernavn som Valentino, Dries Van Noten og Commes des Garçons alle tatt i bruk mønsteret i sine nye kleskolleksjoner.

Synes du det blir for voldsomt med et helt plagg dekket med kamuflasjemønster, kan du ta i bruk et tilbehør dekket med de moderne flekkene. En annen stor trend denne våren er nemlig den sporty stilen, så om du investerer i en kamuflasje-cap vil du innlemme to trender i garderoben samtidig.

Vil du ikke kle deg i mønsteret i det hele tatt, kan en alternativ tilnærming til trenden være å bruke plagg i beige eller grønt. Denne sesongen er mannemoten nemlig nedtonet, og «back to basics» er et godt stikkord for den avslappede stilen som råder.

Er du av den vågale typen kan prøve deg på å mikse flere forskjellige kamuflasjemønstre med hverandre. Vær heller ikke redd for å bruke mønsteret i ulike farger og fasonger.

TIPS: Den enkleste måten å ta i bruk trenden på, er å sikre seg en kamuflasjemønstret shorts. Den kan for eksempel brukes til en grå collegegenser eller t-skjorte. Velg gjerne en variant med minst mulig fargeforskjeller i mønster, slik at plagget ikke blir så prangende.

Publisert: