Stjal showet i norsk design

Melodi Grand Prix- programlederne Haddy Jatou N'jie og Nadia Hasnaoui stjal kjoleshowet i vakker norsk design under ukens første Melodi Grand Prix-semifinale i Telenor

silje
Publisert:

Arena.

Begge programlederne stilte i norsk design under kveldens semifinale. Nadia Hasnaoui hadde valgt en vakker turkis og blå kjole med spesielle skulderdetaljer signert designer Ove Harder Finseth. Finseth er blant annet kjent for å ha designet kronprinsesse Mette-Marit sin brudekjole i 2001 og er kjent for sine slanke silhuetter og elegant design.

Vakre Haddy Jatou N'jie strålte på scenen i en vakker blålilla håndmalt kjole signert en av Norges mest kjente kjoledesignerne, Leila Hafzi. Hafzi er kjent for sine vakre og elegante kjoler og er en favoritt både blant norske og utenlandske kjendiser. TV2-programleder Dorthe Skappel, brukte blant annet en kjole fra Hafzi under Gullruten for to uker siden. Det er andre gangen Leila Hafzi er med å designe kjoler til Melodi Grand Prix. Hafzi leverte kjolene til kordamene til Alexander Rybak under finalen i Moskva i fjor. Marcus Andrè Green som designer sammen med Leila Hafzi, sier til minMote at de er veldig glad for å kunne bidra med nok et kjolebidrag til Melodi Grand Prix.

- Vi er veldig glade for å kunne leverer kjoler i år igjen og er veldig fornøyd med resultatet. Kjolen er fra Leila Hafzis siste brudekolleksjon og har Hafzis karakteristiske påfugldesign, sier Marcus Andrè Green.

MinMote.no - Norges største moteside

Felles for begge kjolene var at det var spesielle ryggdetaljer på kjolene, som dessverre ikke kom helt frem, men som det var mulig å få et glimt av da kameraene svingte over scenen. Kjolen fra Hafzi hadde en påfugl malt på ryggen/slepet, mens kjolen fra Finseth hadde heklede detaljer i samme stil som på skuldrene.

Forsvant i glansen

Programleder Erik Solbakken forsvant litt i glansen av de vakre programlederne, men det er kanskje ikke så rart når man står imellom så to vakre kvinner i flott norsk design. Solbakken hadde en blå dress av ukjent design, men kunne fint hatt en kul tversover eller et spenstig slips for å heve glamfaktoren et hakk.

Programlederne skal ha nye kjoler til neste semifinale torsdag og det er foreløpig ikke kjent hva slags type kjoler kvinnene skal ha på seg. Men til selve finalen på lørdag er det designeren Karina Kjenner Titze som står bak merket Undorn, og designer Peter Løchstøer som skal stå for finalekjolene.

Relevante saker videre:

Kjendisene elsker Leila Hafzi.Les mer her!

Dorthe Skappel valgte norsk design på Gullruten.Se kjolene!

Publisert:

Finn mer innhold om: