Bli festival-fin

Sommerens festivaler står snart for døren. Tiden da man kledde seg kun praktisk på festival er lengst forbi. På sommerens festivaler som Norwegian Wood og Hove, står antrekket nesten like mye i fokus som musikken. La deg inspirere av kjendiser som Alexa Chung og Chloe Sevigny for å få en kul og laidback festivallook.

silje
Publisert:

Få stilen

Sommerens flotte trender gjør det til en lek å kle seg trendy på festival. Men husk at du også bør være litt praktisk, det er ikke gøy å fryse. Er det godt og varmt i været vil en søt playsuit som sett på den britiske programlederen Cat Deeley, passe perfekt i sommervarmen. Med tilbehør som gladiatorsandaler, frynseveske og armbånd i forskjellige farger, er du festival klar.

En annen kul stil du kan gå for hvis det er varmt, er en søt sommerkjole. På føttene velger du et par sandaler eller tøysko. En slitt olajakke toner ned det søte utrykket.

MinMote.no - Norges største moteside

En annet antrekk som garantert fungerer er slitte olashorts, et par støvletter og en skinnjakke. Dette gir en mye tøffere look for de som ønsker det og er basisplagg mange jenter allerede har i garderoben.

Slitte hullete jeans er et godt alternativ hvis det er kjølig. Jeansene kan du style med en vintage t-skjorte og en ullkardigan til kvelden. Et par tøffe runde solbriller i Yoko Ono stil, er det perfekte tilbehøret.

Tilbehør

Gladiatorsandaler er et kult alternativ til søte sommerkjoler og playsuits. Liker du ikke flate sko, går du for kilehælsandaler. Da får du høyde, men slipper at hælene sitter fast i bakken. Men er det antydning til regn, tar du gummistøvlene eller et par støvletter. Det er ikke kult å fryse på beina.

Dropp designervesken og velg et handlenett isteden. Et stort handlenett er både praktisk og kult. Husk et varmt skjerf som du kan ta på når været blir kjøligere.

MinMote.no - Norges største moteside

Ønsker du å skille deg litt ekstra ut, tar du på deg en stråhatt som sett på Alexa Chung. En panama hatt er hot i sommer og gir alltid en ekstra snert til antrekket. Har du ikke tid til å vaske håret, funker den fint som cover.

Et par kule solbriller er et must på festival. Pilot, runde eller store plastbriller er helt på trend.

Lite penger på konto, men trenger desperat et par nye ting? Ta turen innom byens secondhandbutikker og se om du kan gjøre noen kupp. Ta utgangspunkt i det du har, som for eksempel et par jeans eller fjorårets kjole. Lag shorts av jeansene eller kjøp deg et secondhandbelte som gjør den gamle kjolen så godt som ny. Husk at det ofte ikke trengs så mye for å oppdatere et antrekk, det gjelder bare å være litt kreativ for å skape et annet utrykk.

MinMote.no - Norges største moteside

Da skal alt være duket for en stilig sesong, bare husk det gode festivalhumøret.

Følg minMote på Twitter.
Publisert: