Dette er H&Ms nye gjestedesigner

Da er det klart at Jimmy Choo blir neste gjestedesigner ut for H&M. I høst kan du få kjøpt glamorøse  sko, vesker og smykker fra det kjente og eksklusive designermerket hos utvalgte H&M butikker.

silje
Publisert:

Da er det klart at Jimmy Choo blir neste gjestedesigner ut for H&M. I høst kan du få kjøpt glamorøse sko, vesker og smykker fra det kjente og eksklusive designermerket hos utvalgte H&M butikker.

Dette er første gang H&M samarbeider med et accessoirmerke og kolleksjonen skal både ha både sko, vesker og annet tilbehør for kvinner og menn. For første gang skal Jimmy Choo også designe en kleskolleksjon for damer, som skal supplere kolleksjonen for tilbehør.

Jimmy Choo føyer seg inn i rekken av kjente designere som designer for billigkjeden. Sist ut var den britiske designeren Matthew Williamson som gjorde rent bord med sine kolleksjoner. Her i Norge gikk folk amok for å få tak i plagg fra designeren.

MinMote.no - Norges største moteside

- Glamorøs og tilgjengelig

Grunnlegger og administrerende direktør for Jimmy Choo, Tamara Mellon, sier i en pressemelding at hun er er glad for samarbeidet med H&M og at det er en mulighet for å nå et annet publikum, nemlig moteriktige kvinner med street-style. Ifølge Mellon er kolleksjonen glamorøs og tilgjengelig.

- Det vi har designet for H&M er det perfekte partytilbehøret, som du kan kjøpe nå og ha på deg på kvelden, sier Mellon i en pressemelding fra H&M.

MinMote.no - Norges største moteside

Siden 1996 har Jimmy Choo vært en knallsuksess, og merket fikk ikon status i serien Sex og Singeliv da Carrie la sin elsk på skoene. Kjendisene elsker de flotte skoene og er ofte å se på rød løper i Jimmy Choo design.

Kolleksjonen vil være å finne i butikkene fra 14. november. Forbred deg på å stå i kø.

Følg minMote på Twitter!MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: