Røper BH-farge på Facebook

De siste dagene har tusenvis av kvinner verden over postet hvilken farge de har på undertøyet i statusfeltet på Facebook.

Mari Glans
Publisert:

Tusenvis av kvinner poster i disse dager et enkelt ord i statusfeltet sitt på Facebook som refererer til hvilken farge de har på BH-en. Flere har klødd seg hodet over hvorfor så mange kvinner har startet med dette på samme tid, og både på Twitter og i andre medier har det kommet mange teorier om hva årsaken kan være. Noen tror det er et PR-stunt for et undertøysmerke, mens andre tror årsaken er å gjøre gutter forvirret eller å gjøre Facebook mer sexy.

Bruker du riktig størrelse?Slik finner du den perfekte BH

Populære farger

Foreløpig har det ikke blitt bekreftet hvem som står bak stuntet, men mest sannsynlig er dette en kampanje for å rette fokus mot brystkreft-saken. Nettstedet TwoMinuteNews skriver at kampanjen startet ved at et kjedebrev ble sendt til kvinner med aktive Facebook-profiler i USA, hvor de ble oppfordret til å undersøke brystene sine og etterpå poste fargen på BH-en sin på Facebook for å minne andre kvinner om å gjøre det samme.

I følge New York Daily News er det fargene hvit, svart og beige som er de mest populære BH-fargene på Facebook. Så mange har kastet seg over stuntet at det allerede har dukket opp Facebook-grupper av typen «Jeg bryr meg virkelig ikke hvilken farge du har på undertøyet ditt».

BH hevder å gjerne rynker.Les hele saken her!

Relevante artikler videre:

Lyst til å prøve noe nytt?Ektepar gjør suksess med selvlysende undertøy

Problemer med å finne riktig størrelse?Det har Hanne også!

Madonna er aldri kjedelig.Husker du disse bh-ene?

Oktober er Rosa Sløyfe måned.Noen vil ha din brukte bh!

Publisert:

Finn mer innhold om: