Gode sommerkjøp under 500 kroner

Det er fortsatt mulig å gjøre mange gode kjøp til sommergarderoben. minMote har plukket ut de beste sommerkjøpene under 500 kr.

silje
Publisert:

Kjoler

Du kommer langt med en ny kjole i en sterk sommerfarge som rosa, turkis eller fersken. Fargerike plagg passer fint om sommeren, og mange av de flotte maxikjolene er nå på salg i butikkene. Gå for en kjole som både passer på strand og fest.

Fortsatt på jakt etter den perfekte sommerkjolen?Her er våre 12 favorittkjoler.

Shorts eller skjørt

Er du ingen kjoleelsker, går du for en kul shorts eller et flott skjørt på sommerdagene. Et skjørt med volanger i en fresh farge, kan gjøre underverket for garderoben. Bruk skjørtet med en retro t-skjorte for en kul look eller med en søt kardigan og hårbøyle.

Fine shorts til en rimelig penge?Her får du et godt utvalg kule shorts!

Tilbehør

Sats på tilbehør som vesker og sko i lyst skinn og velg gjerne mocca. Disse vil være gode investeringer som kan holde seg langt utover høsten. Har du ikke skaffet deg en solbrille ennå, er fargesterke aviators like hot blant kjendisene som på stranden. Et smykke i en knallfarge som orange, setter spiss på et antrekk.

Dilla på solbriller? Sjekk ut årets solbrilletrender her.

Dust og lekkert

Lei av sterke sommerfarger allerede? Gå for de duse pudderfargene i beige og rosa. Det er like lekkert til solbrun hud som sterke farger. Den duse trenden fortsetter langt utover høsten, så her er det bare å investere i fine garderobefavoritter du kan få glede av i lang tid fremmover.

Relevante artikler videre:

Vil du ha flere gode shoppingtips?Her er de beste salgstipsene

Liker du pudderfarger? Kle deg nakent i sommer

Lurer du på hva slags kjole du skal velge i sommer?Her får du de fineste maxi-kjolene!

Forhandlere:

1. Ballerinas fra H&M ca 150 kr, 2. Armbånd fra Nelly.com ca 300 kr, 3. Bikini fra Mango ca 150 kr, 4. Bluse fra Indiska ca 300 kr, 5. Tunika fra ellos ca 100 kr, 6. Sandaler fra Bronx ca 500 kr, 7. Kjole fra Mango ca 300 kr, 8. Solbriller fra solbrillekongen.no ca 150 kr, 9. Shorts fra Gina Tricot ca 250 kr, 10. Kardigan fra ellos.no ca 270 kr, 11. veske fra laredoute.no ca 170 kr og skjørt fra H&M ca 150 kr.

Publisert: