10 gode vårkjøp under 200 kr

Det er ingen grunn til å blakke seg på nye kjøp. Denne våren finnes det flust av rimelige godbiter i butikkene. Det enkle er ofte det beste, derfor satser vi på kult tilbehør i sterke farger, hatt og store smykker. Vi har funnet frem vårens beste kjøp under 200 kroner. La deg inspirere.

silje
Publisert:

Handlenett

Årets beste investering er et kult handlenett. Du sparer miljøet og ser bra ut i samme slengen. Kjøpt deg enten et nytt eller søk i et originalnett fra 70-tallet på ebay. Nettet passer like godt som hverdagsveske eller kun som handlenett. Uansett kjører du denne trenden med god samvittighet.

Hårbøyle

En av sesongens kuleste tilbehør er et hårbånd med fjær. Dette klarer du fint å lage deg selv med et bånd, lim og fjær fra hobbybutikken. Er du ingen hobbydesigner får du tak i billige varianter på nettet. Når du kommer med denne på hodet, skaper du garantert reaksjoner.

Les vårshoppingguide for klær hvis du lurer på hvilke nettbutikker du bør velge.

Rosa neglelakk

Rosa var å se på mange av vårens visninger. Fargen er enten sterk og skinnende i ekte 80-talls ånd, eller å se i duse pastellutgaver. En rosa neglelakk gir en fargeboost og er en enkel måte å tilføre litt farge til et kjedelig antrekk. Er neglelakk ikke din greie, er et skjerf i denne fargen en rimelig og trendy investering.

Tights med glidelås

Det er ingen grunn til å legge tightsen på hylla helt ennå. Har du ennå ikke skaffet deg et par, så finnes det både 80-talls varianter i sterke farger, blå og røde varianter i butikkene. De svarte er en klassiker, men skal du kjøpe nye anbefaler vi å investere i et par med glidelås på siden. Dette er en tøff utgave og kan fint kombineres til en kjole, tunika eller t-skjorte.

Hatten

En kul hatt gjør ethvert antrekk tøffere. I år er det spesielt fedora-hatten som seiler opp som en favoritt. Ikke la deg skremme av denne trenden, kanskje har typen din en hatt du kan låne? Hatten finnes i utallige varianter og gjerne med bånd i ulike farger. Kjøpte du en fedora hatt i strå i fjor, så kan du oppdatere den ved å sette på et blått og grønt silkebånd med sløyfe. Da blir du like tidsriktig som modellene på Gucci sin vårvisning, til en mye rimeligere penge.

Les denne guiden før du bruker masse penger på nettbutikker i utlandet:Netthandel fra utlandet fra 1-2-3

Etniske tendenser

En annen stor strend denne våren er de store smykkene. De skal gjerne være i etnisk stil og er inspirert av sigøynernes fargerike arv. Du kan fint velge sølv, gull eller trematerialer i denne stilen. Et par store øredobber gjør kjapt antrekket mer spennende, folk vil garantert høre og se når du kommer.

Fersken

Ferskenfargen er en av sommerens aller hotteste farger. Vi valgte en blomstertopp i fargene fersken, hvit, rød og rosa farge til under 200-lappen. Denne toppen passer fint til slengjeans for den ultimate 70-talls looken. Et par store solbriller og en brun veske gjør antrekket komplett.

Kilehæl

Det går faktisk an å finne sko til under 200 kroner, hvis man leter litt. Disse kilehæl skoene i nøytral brunfarge vil passe fint inn i de fleste garderober. Ønsker du noe mer fargesterkt, finnes de også i andre farger. Bruk de med hudfargede strømper til det blir varmt nok i været til å gå uten.

Indianer

Lek deg frem med en av sommerens søteste trender, indianerstilen. Lag dine egne smykker med perler i forskjellige farger for en helt unik stil. Frynser, skinn og cowboyboots passer perfekt til for deg som ønsker å ta det helt ut.

Handlet på ebay før? Vel, her her vårEbay-guide for nybegynnere.

Ringer

Gjør som kjendisene og pøs på med masse ringer. Ta alt det du finner i smykkeskrinet ditt og tilsett et par nye, så får du den riktige stilen. Loppemarked, vintagebutikker og kjedebutikkene har ofte bra utvalg av rimelige varianter.

Produkter:

Bluse fra Vero Moda ca 160 kr,

Sko fra H&M ca 150 kr

Øredobber fra Cubus ca 100 kr

Neglelakk fra Make Up Store ca 130 kr

Hatt fra LaRedoute ca 200 kroner

Tights fra BikBok ca 150

Ring fra ShopKitson.com ca 100 kr

Kjede fra Josefssons ca 200 kr

Handlenett fra Nelly ca 150 kr

Hårbånd fra F21 ca 70 kr

Les mer om mine kjøp og hvilke plagg jeg liker i bloggen min.

Publisert: