Velg en sexy badedrakt i sommer

Sommerens strandvinner er en sexy badedrakt. Enten du skal på Huk eller ligge ved bassenget i sydlige strøk, er en badedrakt med en spennende skjæring en vinner i sommer.

silje
Publisert:

Pin up

Sats på badedrakter i 50-tallsfasong med halterneck og draperinger på frontstykket av drakten. Blomstermønster og polkadotter er fargerike innslag. Ønsker du en mer sofistikert Hollywoodlook fra 50-tallet, går du for ensfargede modeller i svart, hvit, mørkeblå eller grå.

MinMote.no - Norges største moteside

Struktur

Sesongens trender setter fokus på struktur og spennende detaljer. La deg inspirere og velg en badedrakt med en spennende skjæring. Ikke la deg lure, denne trenden er ikke for de blyge, her gjelder det nemlig å vise det man har. Sexy skjæringer i metalliske materialer, er stikkord for denne trenden. Husk bare å ikke sole deg for lenge i en slik badedrakt, da kan du nemlig få noen svært så spesielle skiller.

MinMote.no - Norges største moteside

Tips: En badedrakt kan også brukes som en topp til olashortsen eller skjørtet. Den ultimate glamfaktoren får du ved å bruke en solhatt, store solbriller og et par gullarmbånd.

Relevante artikler videre:

Trenger du et par nye solbriller? Her er årets solbrilletrender!

Kule sommerklær til og fra stranden?Få Siljes beste salgskupp her.

Husk solfaktor!Slik beskytter du deg i solen.

Ikke glem å beskytte håret i sommersolen.Her får du tips!

Publisert:

Finn mer innhold om: