Eva Weel Skram fra Eva & The Heartmakers beste motetips

- Hva er planene for sommeren?

silje
Publisert:

Denne uken er den nye plata til Eva & The Heartmaker "Lets Keep This up Forever" i butikkene. I dag skal den tidligere Idol-jenta Eva Weel Skram og Thomas Stenersen lansere plata i Finland. Men før hun setter nesen mot Helsinki, tok hun seg tid til en prat med minMote.

-Nå har vi øvd og øvd frem til lanseringen av plata i går. Etter det blir det bare spilling, spilling og spilling. Gleder meg veldig til å komme ut på veien igjen, sier Eva Weel Skram til minMote.

MinMote.no - Norges største moteside

- Føler du at musikksmaken din påvirker dine motekjøp?

- Det gjør den sikkert, siden jeg også digger stilen til flere av mine yndlingsband, som for eksempel The Ting Tings og The Cardigans, men jeg har vel egentlig aldri tenkt så mye over det, forteller sogndalsjenta.

- Samler du på noe?

- Solbriller. Jeg har egentlig ganske mange. Rosa, gule, svarte, grønne, hvite, lilla, med og uten mønster som jeg har kjøpt på alt fra bruktbutikker til Urban Outfitters og H&M. Men jeg ender som regel opp med å bruke de samme, sier Skram. Planen var vel egentlig aldri å samle, men jeg bare endte opp med å skaffe meg mange fordi jeg syns det finnes så masse fint og forskjellig. Og så varer de evig. Solbriller tar du bare på deg og kjøper de hvis de er fine, sier Weel Skram.

MinMote.no - Norges største moteside

- Har du noen favorittplagg som blir med på turne?

- Den mørkeblå "bestefar-lua", eller sixpence, som jeg tror det heter, som jeg bruker hver eneste dag. Den er vel egentlig Thomas sin, jeg fant den i skapet hans da vi ble sammen, og bestemte at den skulle bli min, ler Weel Skram. Paret giftet seg i 2007 og jobber nå sammen i bandet.

Følg minMote på Twitter.

Favorittbutikkene er på Grünerløkka

Weel Skram nevner morens røde semska boots fra 70-tallet og et gammelt halskjede som andre garderobefavoritter. Og selv om Weel Skram er mye ute og reiser, har hun et par andre favorittbutikker i Oslo.

- Little Miss T og Alphaville nederst på Grünerløkka har mye fint som ingen andre har, både når det gjelder klær og tilbehør. Også er de som jobber der er veldig hyggelige! Anbefales på det sterkeste. Men jeg finner også ofte ting på H&M og Bik Bok, særlig sistnevnte har fått mye fint i det siste, blant annet en gul bukse som jeg bruker hele tiden, sier Weel Skram.

- Hva står øverst på ønskelisten i sommer?

- Et par kule solbriller!, utbryter den talentfulle sogndalsjenta spontant til minMote.

Her finner du konsertoversikt for Eva & The Heartmaker.
Publisert:

Finn mer innhold om: