Magekort: Knekk trenden

Bar mage var en av 90-talls trendene som var å se på over catwalken denne våren. Bar mage er en vanskelig trend og ikke alle synes denne er like lekker. Skal du gå for bare mage i sommer har minMote noen gode tips til hvordan du knekker koden på denne trenden.

silje
Publisert:
MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside

Slik gjør du det

Trenden med bar mage er ikke for alle. Den krever ofte en tynn midje og gjerne en trent mage. Trenden som ble vist hos blant annet Alexander Wang, Roberto Cavalli og Prada, passer bra på catwalken men er vanskeligere i virkeligheten. Det mange gjør feil, er at de velger et skjørt med lavt liv som skjærer inn i huden og gir "valker".

Elegant

Men gjør du som sett på modellene og setter fokus på et høyt liv, kan det bli riktig så fint. En shorts med høyt liv som sett på Dolce & Gabbana, gjør at du setter fokus på midjen der den er som tynnest. Det samme skjer om du velger et skjørt med høyt liv i 50-tallsfasong, da blir resultatet at du får en lang og elegant silhuett.

En bikinitopp eller en bandautopp passer perfekt til en shorts eller et skjørt med høyt liv. Er det varmt nok kan du gå med et skjørt og topp, mens en blazer eller kardigan gir en litt mer dekkende look.

MinMote.no - Norges største moteside

Sporty

Synes du denne stilen blir for søt, kan du prøve deg på en sporty variant som sett hos Alexander Wang. En shorts med høyt liv kan komplimenteres med en avkuttet topp eller college genser i ekte 90-talls ånd. Tenk Brenda i den populære TV-serien "Beverly Hills 90201".

MinMote.no - Norges største moteside

Generelle tips

Går du for bar mage er det et par ting du bør tenke over. Husk at det ikke trenger å være mye hud for å bli fint. En høy skjæring gir en slankere silhuett. Velger du veldig kort shorts kan du fint ha en mer dekkende topp og for eksempel en blazer som sett hos Chloé. Husk å holde fokuset på et sted så det ikke blir for avkledd. Trenden med bar mage ser ikke ut til å gi seg med det første. Den var også å se på høstens visninger, dog i en mer preppy variant.

Går du for bar mage i sommer?

Følg minMote på Twitter.
Publisert: