Moods skal forelese på motemuseum i New York

Designerne Moods of Norway er i vinden. Tidligere i år åpnet de butikk i Beverly Hills, de har blitt Harvard-pensum og nå skal de forelese på et a New Yorks mest prestisjefylte motemuseum.

silje
Publisert:

Neste torsdag skal Peder Børresen og Simen Staalnacke holde foredrag om suksesshistorien Moods of Norway, på anerkjente The Museum at FIT i New York. FIT er kjent for sitt fokus på mote og har vunnet flere priser for sine utstillinger. Museumet er en del av Fashion Institute of Technology, som utdanner mer enn 10.000 elever årlig. Foredraget skal omhandle Moods of Norways markedsføringsstrategi og fokuset på norske tradisjoner, som har gjort bedriften til en internasjonal suksess. Moods of Norway omsatte for ca 50 millioner i fjor og har gått fra fattig gründerbedrift til designersuksess på få år.

Moods åpner butikk i LA. Se video fra åpningen her!

Tidligere i høst ble det også kjent at den norske designersuksessen blir pensum på prestisjeuniversitet Harvard. Moods of Norway vil bli brukt som et businesscase og bli en del av pensumet på den ankerkjente skolen. Businesscasen vil også trolig bli kjøpt opp av andre universiteter over hele verden.

Justin digger Moods

Og de suksessfulle designerne har fans over hele verden, inkludert moteløven Justin Timberlake. Timberlake skriver på sin hjemmeside at Moods of Norway designen er morsom, fargerik og for folk som ikke tar seg selv altfor høytidelig. Og rosen blir vel mottatt av designerne i dagens VG.

-Selvfølgelig er det ekstra stas når en som kan velge og vrake av alt i verden liker det vi gjør, sier Peder Børresen til VG.

Relevante artikler videre:

Ikke tent på en blomstrete dress? Sats heller på klassiske plagg som varer. Se video her!

Hvilke trender er hot i høst? Her er Siljes tre favoritter.

Er du en smart shopper? Test deg selv her!

Publisert:

Finn mer innhold om: