Stjel stilen til Diane Kruger

Skuespiller Diane Kruger er en av stjernene man alltid kan regne med at ser strålende ut på den røde løperen. Hun har en kul og trendy stil både til hverdags og til fest. Se hvordan du kan kopiere stilen hennes.

Mari Glans
Publisert:

Stilen til Diane Kruger er avslappet og enkel til hverdags, og på den røde løperen klarer hun alltid å se elegant ut samme hva hun har på seg. Dette har ikke gått ubemerket hen, Diane regnes som en av de best kledde kvinnene i Hollywood, og designerne elsker å kle henne opp i kjolene sine.

En av designerne som elsker Diane Kruger, er Karl Lagerfeld. Diane jobbet som modell før hun prøvde seg som skuespiller og det var slik hun først ble kjent med Lagerfeld, som brukte Diane som modell for Chanels vår- og sommerkamapnje i 2007. Diane Kruger har nytt godt av å være musen til Karl Lagerfeld, og tropper ofte opp i lekre kreasjoner fra Chanel på den røde løperen.

Diane Kruger topper ofte best kledd-listene, også på minMote.Se vinnerantrekket her!

Til fest

Diane Kruger ser alltid perfekt og trendy ut på den røde løperen, og klarer samtidig mesterstykket det er å se ut som om hun ikke har anstrengt seg overhodet. Hun elsker små, korte minikjoler med markerte skuldre, og kombinerer antrekkene sine med enkelt tilbehør og sminke.

Hun er heller ikke redd for å eksperimentere med maskuline antrekk, og har flere ganger stilt i herreinspirerte antrekk på den røde løperen. Hun kan også virkelig kle seg opp når det gjelder, og velger gulvlange kjoler signert designere som Valentino, Marchesa og Yves Saint Laurent, og selvfølgelig favoritten Chanel.

En annen ting som gjør at Diane Kruger alltid ser bra ut, er at hun overdriver aldri med hår og makeup. Hun har alltid lett markerte øyne, enkelt oppsatt hår, og noen ganger slår hun til med knallfargede lepper. Det blir aldri for mye på en gang, og sminken stjeler aldri oppmerksomheten fra antrekkene hennes.

Flere kule kjendisstiler!Stjel stilen til Kate Bosworth

Hverdagsstil

Til hverdags liker Diane å holde stilen enkel. Hun liker søte skjørt og kjoler, kombinert med røffere plagg som skinnjakke og støvletter. Hun har flere varianter av den klassiske Chanel-vesken, som gjerne henger over skulderen på dagtid. Diane satser som regel på enkle plagg, som hun kler opp med kult tilbehør. Diane er også glad i hodeplagg, og bruker gjerne en klassisk fedora-hatt eller søte, strikkede luer.

Kjøp kule og trendy klær på nettet!Her er de beste nettbutikkene for klær

Relevante artikler videre:

Hvem inspirerer designerne?Her er designernes favorittmodeller

Bli inpirert av stjernene!Stjel stilen til Lauren Conrad

Gjør shoppingkupp på Ebay!Ebay for nybegynnere

Klassisk stjernestil!Stjel stilen til Olivia Palermo

Publisert:

Finn mer innhold om: