Dilla på lilla

Michelle Obama er kjent for sin klassiske stil og sin evne til å mikse dyrt og billig. Hun kler seg gjerne i ukjente designere og sterke farger, men det er ingen tvil om at førstedamen har en klar favorittfarge: Lilla.

silje
Publisert:

Den amerikanske førstedamen ankom Norge i et nesten helilla antrekk tidligere i morges. Hun var både trendy og elegant i det flotte antrekket, som gjenspeiler hennes klassiske stil og sans for detaljer. Michelle Obama har ikke lagt skjul på at hun liker flere nyanser av lilla og mer enn gjerne bruker den flotte adventsfargen ved både formelle og uformelle anledninger. Hun bruker gjerne den trendy fargen som har vært så populær i høst både i kjoler, bukser eller kardigans.

Førstedamen har hatt en travel dag og mange klesskift allerede. Teamet som står bak Michelle Obamas mange klesskift står nok klar i kulissene, med neste antrekk foran kveldens bankett på Grand Hotel. Lilla, svart og gull har vært farger blant dagens antrekk.

Michelle Obama har blitt et moteikon i løpet av det siste året. Hun har vært på forsiden av magasiner som Vogue og Glamour og figurert på best kledde lister verden over. Den stilsikre damen går mer enn gjerne for sterke farger når hun representerer, så det blir spennende å se hvilken farge hun velger på kveldens bankett. Kanskje blir det favorittfargen lilla?

Publisert:

Finn mer innhold om: