minMotes desemberfavoritter

Desember er måneden for den store julegavehandelen. La deg inspirere av julegavetipsene til minMote-redaksjonen.

silje
Publisert:

Silje

- Jeg elsker desember måned. Det er noe helt magisk med denne måneden og jeg pynter gjerne til jul med lys og pene juledekorasjoner for å komme i stemning. De fleste julegavene er allerede handlet inn på siste ferietur til USA, men det er fortsatt et par igjen på listen.

- Jeg liker selv å gi bort goodiebags med små godbiter. Lipgloss, smykker, duftlys og lekkert undertøy er sikre vinnere, som mange av mine venninner setter pris på. I tillegg synes jeg gaver som gir litt ekstra, må få plass i posen. Gaver med mening er en flott side, her finner du gaver i de fleste prisklasser.

- Jeg har lært at man skal unne seg noe selv når man shopper gaver til andre, da går gaverunden så mye fortere. I år skal jeg unne meg denne kjolen, for den passer perfekt både til førjulsfester og julaften.

-På min ønskeliste til jul står inspirasjon og deilige fløyelsplagg. Jeg ønsker meg boken fra The Sartorialist og en morgenkåpe fra designerkolleksjonen til Sonia Rykiel for H&M.

Sonia Rykiel har designet sexy undertøy for H&M. Se video her!

Mari

- Jeg ønsker meg et par sorte dressbukser som jeg kan bruke i steden for kjole i julen. Jeg liker ekstra godt at disse har smale ben, da passer de bedre sammen med høye hæler.

- Jeg er ikke så glad i å bruke smykker, men disse øredobbene er både fine og kule på samme tid, så de skal jeg nok få til å bruke til fest.

- Denne glitterskyggen er helt perfekt å bruke til sotede øyne eller over en annen øyenskygge for å få en skikkelig partyeffekt.

- Til en venninne vil jeg gi denne boken, som er full av inspirasjon, fine bilder bilder og interessante mennesker i motebransjen.

Partyantrekket behøver ikke være en kjole. Her får du fine alternativer!

Merete

- Jeg ønsker meg en krølltang for å få fine lokker, det er fortsatt ikke for seint å kaste seg på denne trenden.

- Tilbehør som smykker og armbånd er alltid gøy å få i gave og trenger ikke være dyrt. Dette rock chick-armbåndet koster lite og funker til hverdags og på fest.

- Sminkebørste er i kontakt med huden daglig og med en litt mer kostbar variant får man en kost som er behagelig, gir et jevnt resultat og som ikke røyter. (i.d-børsten er en hyggelig pakke jeg blir glad av å fiske fram under juletreet)

- En herlig venninnegave er å gi gavekort på spa. Dette er noe få tar seg tid og råd til, og med et gavekort får de muligheten til å nyte pleie med god samvittighet. Dette er også noe man kan gi til kjæresten.

Vil du ha julebordets mest sexy frisyre?Få gode tips i denne videoen!

Hanne

- Jeg ønsker meg kosebukser til hjemmebruk må fornyes med jevne mellomrom. Denne er passe dus og lun til romjula.

- Jeg overlever ikke vinteren uten myk ull mot kroppen. Vera & Williams deilige undertøy har stått på ønskelisten lenge som et supplement til mine Pierre Roberts-trøyer.

- Jeg må ha noe som holder meg varm i vintermånedene. Varm og annerledes kardigan, med Peru-mønster som blir populært også til våren. Kul til jeans.

Relevante artikler videre:

Trenger du inspirasjon til julebordet? Kle deg i paljetter!

Røde lepper gjør hverdagen til en fest. Slik gjør du det!

Løsvipper er en enkel måte å få en fin festlook. Slik får du filmstjernevipper!

Publisert: