Slik får du surferstilen

Kast deg på bølgen og kle deg i en av vårens mest fargerike og sexy trender. La deg inspirere av strandliv, neonfarger, kroppsnære kjoler og bli en surferjente med stil denne sommeren.

silje
Publisert:

Sterke farger som neon, blått og grønt er basen for denne lekne sommerstilen. Proenza Schouler, Gucci, Versace og Pucci hadde alle sine egne tolkninger av den hotte surferjenta på catwalken. Surferstilen var sexy hos Versace, sporty og elegant hos Proenza Schouler, så her kan du virkelig leke deg frem til en stil som passer deg.

Nå skal undertøyet synes!Her er flere sterke vårtrender

Mønstermiks

Bland gjerne farger og mønstermiks i batikk, her er det bare å prøve seg frem. Sats på en genser eller topp i batikk, men hold underdelen ensfarget så holder du fokuset på et sted. Mønstermiks er hot, men pass på at du ikke tar helt av, her kan man lett bli seende ut som et neonskilt. Men er du litt mer vågal kan du la deg inspirere av den kule sammensetningen til Proenza Schouler med batikktopper, mønstrete skjørt og sko i neonfarger. Tenk glamorøst og sporty for å oppnå denne stilen. Topper med lange ermer i sterke farger inspirert av våtdrakten, skjørt i batikk og kroppsnære minikjoler er alle gode kjøp for å få denne stilen.

Trenger du en ny kjole til bryllup eller fest?Her er flere flotte alternativer!

La detaljene telle

Mange ønsker seg sikkert fargerike detaljer i denne stilen. Et par sko, et skjørt eller en bikini er enkle, men fargerike tilskudd til garderoben. En badedrakt kan enkelt bli en topp til et skjørt eller en shorts, mens en bikinitopp som stikker ut under en t-skjorte gir en avslappet stil. Belter, klokker eller vesker er andre enkle måter å få litt ekstra farger på antrekket. Lek deg frem i sommer og finn din surferstil inspirert av havet, sjøgrønne toner og sterke neonfarger. Da står du garantert ut i mengden.

Relevante saker videre:

Få glamorøse og avslappede bølger i håret. Funker både til hverdags og fest

Denim er vårens hotteste trend. Slik får du stilen!

Solpudder er en must i sommersminken.Slik velger du riktig solpudder!

Publisert:

Finn mer innhold om: