14 hotte sommershorts

Sats på en shorts i sommervarmen, enten du skal kle deg fint på kontoret, på fest eller slappe av i parken. Det finnes en shorts til enhver anledning.

Denne sommeren er både shorts og skjørt på menyen, og modellene er utallige. Enten du kler deg for business på kontoret, en tur til stranden eller på sightseeing i storbyen, så finnes det en shorts som passer deg og din stil.

Kontorfin

Litt avhengig av jobben, så finnes det mange modeller som passer for kontoret. Erstatt skjørtene med en shorts på kontoret i sommer. Bruk gjerne en lengre variant som passer fint sammen med en blazer eller en annen kort jakke. Bruk shortsen også gjerne sammen med silketopper og lekre kilehæl, for en elegant kontorstil. Sats gjerne på mørke farger, men de duse palettene i beige og pudder er lekre alternativer til deg som er lei de mørke vinterfargene. Dropp de korteste modellene, de gjør seg bedre på stranda.

Vogue skaper debatt med formfulle modeller på coveret!

Fargesprakende

De sterke fargene hører sommeren til, og har vel aldri vært like mye i vinden som nå. Sats på friske farger som fuksia, gult, grønt eller orange. Miks og match med fargesterke topper, eller kle deg gjerne i samme farge i forskjellige nyanser fra topp til tå. Kjenn på energien som oppstår når du kler deg i de positive fargene, du blir sjelden i dårlig humør når du går rundt i fargesprakende antrekk!

Surferstilen

Den laidbacke surferstilen er i motebildet denne sesongen, lett anført av designeren Isabel Marant. Tenk LA-surfer chic og la deg inspirere av de tøffe surferne i avklippede shorts i denim eller pastellfarger, vintage t-skjorter boots eller Converse. Bruk shortsen sammen med bomberjakker i silke, helsetrøyer eller gensere i lett sommerstrikk.

Olashortsen svikter aldri

Denimshortsen går aldri av moten og er det rimeligste alternativet. Har du allerede en jeans du ikke lenger bruker i garderoben, kan du fint lage en shorts ut av denne. Klipp den til og kjør den deretter i tørketrommelen for å få de fine slitte frynsene. Brukes gjerne sammen med semskede lyse sommerboots, flagrende topper og fjærsmykker for den rette bohemske 70-tallsstilen, som er så populær denne sommeren.

Fiks din egen jeans! Slik gjør du det!

Produktinformasjon:

Øverst fra venstre: Mørkeblå shorts fra Lindex ca 249 kr, rosa fra H&M ca 149 kr, olashorts fra Lindex ca 249 kr, shorts fra Cubus 199 kr.

Miderst: Stripete fra Juicy Couture hos netaporter, svart med mønster fra Gina Tricot ca 150 krblomstermønster fra Bik Bok ca 199, Brun med knyting fra H&M, ferskenfarget fra Monki ca 180 kr.

Nederst: Leopardmønstret fra Bik Bok ca 149, grønn shorts fra ellos.no ca 99 kr, svart fra Monki ca 300 kr, blonder fra 3.1 Phillip Lim ca 1600 kr på Barneys.com, semsket skinnshorts fra Twenty8Twelve hos fashionmixology.com ca 2800 kr.

Relevante saker videre:

Forleng beina! Bruk hudfargede sko i sommer

Knallfarger er hot! Slik gjør du det

Hvordan var din opplevelse i dag?