Anna Dello Russo (51) og Gisele Bündchen (33) i «lik» minikjole – hvem kledde den best?

SEXY: Modell Gisele Bündchen og moteredaktør Anna Dello Russo har nokså lik smak når det gjelder kjoler - se bare på disse sorte minikjolene. Foto: Getty Images/All Over Press

Vogue-redaktør Anna Dello Russo (51) har en av motebransjens villeste klesstiler, og lar aldri alderen komme i veien for et antrekk.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den høyreiste redaktøren for japanske Vogue Nippon har over 20 års fartstid fra bransjen, men først de siste fire-fem årene har hun blitt en av moteverdenens største kjendiser. Med over 4000 skopar i samlingen, og en designergarderobe så stor at det ifølge henne selv ikke er plass til at kjæresten kan flytte inn, har Dello Russo seilt opp som den ubestridte dronningen av gatemote.

Italienskfødte Anna har tidligere uttalt til minMote at man aldri kan bli for gammel for å kle seg sexy, et mantra hun utvilsomt lever opp til selv. Korte skjørt, knøttsmå magetopper, skyhøye stiletter og åletrange kjoler er som basisplagg for Anna Dello Russo. Videre er hun kjent for å kle seg i hele antrekk fra catwalken, og hun plukker alltid fra øverste hylle hos merker som Valentino, Chanel og Balenciaga.

Prislappen er tydeligvis ingen hindring for Dello Russo, og det er heller ikke alderen. Derfor skjer det fra tid til annen at hun dukker opp i samme plagg som ti og tjue år yngre kjendiser – gjerne stylet hakket villere og mer oppsiktsvekkende.

minMote har plukket ut to eksempler fra moteuken i Paris, hvor Anna Dello Russ er selvskreven gjest i disse dager. Stem på din favoritt i saken!

Anna vs. Gisele

KJETTING: Gisele og Annas kjoler er fra samme merke, og begge har dristige utskjæringer med «kjetting»-detaljer. Foto: Getty Images/All Over Press

Når Anna Dello Russo vil ha en svindyr designerkjole, betyr det lite at en av verdens største modeller har gått med en nesten identisk kjole for noen måneder siden. På Dries van Noten-showet under Paris-moteuken stilte Vogue-redaktøren i en sort minikjole med kjetting-utskjæringer på sidene, som avslørte en sort liten truse helt innerst.

Kjolen er fra Anthony Vaccarellos høstkolleksjon, og er nesten identisk med den råsexy kjolen Gisele Bündchen (33) dukket opp i på årets Met-galla. Bündchens kjole er fra samme merke, og ble matchet med sorte stroppsandaler – det samme gjorde Dello Russo.

Anna vs. Lily

AVSLAPPET: Både Lily Collins og Anna Dello Russo valgte en avslappet Givenchy-kjole på visningen til samme motehus. Foto: Getty Images/All Over Press

Bambi-genseren til Givenchy har vært et ettertraktet plagg for mang en fashionista, og ikke overraskende har Anna Dello Russo skaffet seg en. Den tok hun på seg da motehuset hadde visning under Paris Fashion Week. Redaktøren droppet like greit buksene, knøt et stramt belte i livet og brukte genseren som kjole sammen med et par grønne ankelstøvletter, rødlakkerte negler og en sort clutchveske. Det samme gjorde modell og skuespiller Lily Collins (24), bare at hun valgte enkle sandaler, matchende veske og mørkerøde lepper.

Publisert: