Havnet først i fengsel - nå kan han bli modell

KRIMINELL: Meeks skal være en av de farligste forbryterne i distriktet i følge amerikansk politi. Nå blir han modell. Foto: Stockton Police Department via Getty Images

Det mye omtalte «mugshotet» av Jeremy Meeks skal nå ha skaffet fengselsfuglen en modellkontrakt.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Amerikanske Jeremy Meeks ble verdenskjent da arrestasjonsbildet - eller det såkalte «mugshotet» av han, lekket ut. Bildet av en alvorlig Meeks har både blitt en Facebook-hit, og skaffet den blåøyde fangen frierbrev i fleng.

Men det stopper ikke der: Nå kan Meeks takke arrestasjonsbildet for at han har landet en modellkontrakt med modellbyrået Blaze Models, skriver Huffington Post.

Det kan imidlertid ble en stund til Meeks eventuelt kan ta fatt på modellkarrieren. Meeks blir nemlig anholdt for over 6 millioner kroner i kausjon, og karakteriseres av politiet som en av de mest voldelige fangene i sitt distrikt for øyeblikket. Meeks sitter for øvrig bak lås og slå for flere rans- og skyteepisoder.

Forhåpentligvis føler Meeks - som også blir omtalt som gjenmedlem - på presset på å holde seg på den riktige siden av loven når han slipper ut - det ser i alle fall ut til at fansen gleder seg til akkurat den dagen. Allerede er det opprettet flere fangrupper på Facebook med over 400.000 «likes» til sammen.

Fengselsfuglen har også selv fått med deg oppstyret rundt arrestasjonfotoet, og kommenterte både det og frierbrevene i en video til ABC hvor han sitter i en oransje fangedrakt bak en glassrute:

- Jeg setter pris på oppmerksomheten, men jeg er gift og har barn. Og jeg er heller ingen gjengforbryter, slo han fast.

Hva med modell da, Jeremy?

Publisert:

Finn mer innhold om: