Slik kler du formene dine

Kim Kardashian er kjent for sin formfulle bakdel og timeglassfigur. Her er hennes beste tips til hvordan du kler deg om du har former.

Kim Kardashian er alltid høyt oppe på listen over de mest sexy kroppene i verden. Men hun har ingen problemer med å innrømme at det er en utfordring å kle seg når man har former. Likevel har superstjernen lært seg kunsten å utnytte figuren sin til det fulle. I magasinet Instyle deler hun sine beste tips til hvordan man kler en timeglassfigur.

Framhev midjen

-Framhev midjen din om du har former. Å bruke et belte i livet får antrekket ditt til å se mer gjennomført ut. Jeg har noen fine belter fra Philip Lim og Alaia. Vintagebelter er unike og er mindre kostbare, tipser Kardashian.

Denne fargen gjør deg eldre!Finn ut hvilken farge det er

Tilpass klærne

Kim Kardashian forteller at hun som regel får klærne spesialtilpasset til kroppen sin. Bare å sy inn en jakke i midjen eller gjøre en kjole litt kortere kan gjøre en stor forskjell. Kim Kardashian elsker å vise fram formene sine i kjoler som sitter perfekt.

.

Bruk hold-in undertøy

- Alle kvinner enten de bruker størrelse 34 eller 44 burde eie et par Spanx (hold-in truse). Jeg elsker merket Shapewear by Body Wrap, de har en hold-in truse med lange bein som får kroppen min til å se glattere og slankere ut under trange kjoler uten å lage synlige kanter, sier Kardashian til Instyle.

Denne kroppen vil kvinner ha!Les mer her

Unngå løse plagg

- Jeg vet at de er komfortable og at de ser kjempebra ut på Nicole Richie, men løse topper og kjoler er ikke flatterende når man har former. De kan få deg til å se gravid ut og de ser lett sjaskete ut på bilder. Prøv en maxikjole isteden, tipser Kardashian.

Relevante artikler videre:

Finn riktig badetøy for deg!Bikini som passer din kroppsfasong

Rett fra jobb til fest?Gjør dagantrekket festklart på 1-2-3

Ta vare på huden din!Beskytt deg i solen

Bruker du store størrelser?Her er motetips for deg

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?