Moods of Norway

silje
Publisert:

En ting er sikkert, Moods of Norway gutta vet hvordan man lager show. Foran kjendiser og vanlig folk, serverte de et forrykende show med en herlig blanding av gammelt og nytt. Sputnik, dansere og Madcon sørget for et høyt tempo og lite dødtid på catwalken.

Kolleksjonen har fått navnet «Cocktail Farming» og er en blanding av gamle og nye tendenser. Rosa er fortsatt sterkt representert i kolleksjonen, om dog litt mer nedtonet enn tidligere. De kjente silkedressene, blomstermønster, ruter og glade sommerfargene var som vanlig tilstede i kolleksjonen. Den gresskledde catwalken, de rosa låvedørene og de ekte fugleskremseldanserne, gjorde sitt til at showet ble en spennende opplevelse. Gutta selv beskriver kolleksjonen «som bondekultur møter high fashion.» Bonderomantikk er kanskje ikke helt det jeg forbinder med strånetting foran ansikt og sko, men det satte iallfall en kul edge på visningen.

Moods har en egen evne til og appellerer til mange og kanskje er det nettopp derfor de gjør det så bra. Det var imponerende da de gikk fra «Thriller» til «Gøy på landet,» uten å minste den røde tråden i visningen. Musikken var kul, men nivået på lyden var helt umenneskelig. Jeg fikk forferdelig ringing/susing i øret, som fortsatt sitter igjen idag. Madcon avsluttet ballet med «Begging» og fikk til og med folk opp fra første rad, for å danse. Med andre ord, et bra vorspiel for de som skulle videre.

I går var vi på plass for å gjøre VGTV, så dere kan se mange flere av antrekkene fra catwalken her. All respekt til gutta for det de har klart å få til, de er jo et bevis på at man kan lykkes med som norsk designer utenfor landegrensene. Men klærne appellerer ikke helt til meg, det er rett og slett ikke min stil. Jeg så en kjole jeg likte på catwalken (øverst til venstre på toppbildet), den hadde passet inn i min garderobe.

Siden vi jobbet i går, måtte jeg ha noe ha på meg noe behagelig, men kult. Det endte med en selvlaget topp (som jeg skal vise dere hvordan man gjør til uken) og jeans. Fikk mye skryt for toppen, så det var jeg strålende fornøy med. Du kan se bilder av alle gjestene her.

I dag blir det fest på Koma og kameraet blir selvfølgelig med!

Publisert: