Den nye Carrie Bradshaw?

The Hills-stjernen Whitney Port (24) har forlatt livet i L.A., og er aktuell med sin egen realityserie «The City». Serien handler om dating, uteliv, vennskap og ikke minst mote, og det er kanskje ikke så rart at flere trekker paralleller mellom  fashionistaen Whitney Port og den legendariske Carrie Bradshaw.

Mari Glans
Publisert:

«The City» hadde premiere på norske MTV forrige helg, og har allerede blitt en stor suksess i USA. Det er likevel et stykke opp til gigantsuksessen «The Hills», hvor Whitney ble kjent som den mer private og konfliktsky venninnen og kollegaen til Lauren Conrad. Da Whitney fikk tilbud om å jobbe for Diane Von Furstenberg i New York City, takket hun ja til sin egen spin-off serie i motemetropolen.

Whitney virker kanskje ikke som det umiddelbare førstevalget til å få sin egen serie av jentene i «The Hills». Man kan velge mellom Barbiedukken Heidi Montag, rockchick Audrina Patridge og den småfrekke Lo Bosworth. Forsiktige og hyggelige Whitney virker faktisk normal, og var aldri en del av dramaet som utspant seg i «The Hills».

- Det er ikke typisk meg å være dramaqueen. Jeg har aldri hatt behov for drama og intriger i livet mitt, og har heller ikke noe ønske om å skape det, sa Whitney til VG over telefon fra New York i forrige uke.

Da fortalte hun at hun er forbløffet over suksessen serien har vært hittil.

- Det var veldig vanskelig å se seg selv i starten. Å bli analysert og bedømt av alle er også tøft. I begynnelsen tok jeg alt personlig, men etter hvert er jeg blitt vant til det og nå er alt bare cool, sier Whitney.

Nye venner og ny garderobe

Whitney har også fått en egen omgangskrets i NYC, som guttegale Erin Williams og socialite Olivia Palermo, som også jobber for DVF. Drama, festing og selvfølgelig de fantastiske antrekkene spiller også en viktig rolle i serien.

- Vi bruker jo alle klær, men å følge moten akkurat nå krever litt ekstra, sa Whitney om sin egen stil til Page Six Magazine før lanseringen. I «The City» får vi se Whitney i det ene DVF-antrekket etter det andre, i tillegg viderefører hun sin egen stil og er et hakk mer fashion enn det seerne fikk se gjennom «The Hills».

Whitney har også en romanse på gang i serien med den australske folk-rock sangeren Jay Lyon, og er glad for å ha byttet ut guttene i L.A. med menn i New York.

- Jeg var nylig i L.A., og det gikk opp for meg at alle er nøyaktig like der borte. Du har mennene som jobber i underholdningsindustrien som prøver å være glatte og superkule. Guttene i New York prøver også å være kule, alle gutter gjør jo det, men de har mer selvtillit og vet hva de vil, sier Whitney, og legger til at hun synes det er vanskelig å date foran kameraene.

- Jeg tenker konstant på om gutten jeg dater faktisk liker meg, eller om han bare prøver å være med i serien, innrømmer Whitney til Page Six.

MinMote.no - Norges største moteside

Snakker fortsatt med Lauren

Whitney forteller at hun ikke hadde noen god kontakt med de andre i «The Hills», bortsett fra sin tidligere kollega Lauren Conrad.

- Jeg holder fortsatt kontakten med Lauren. Hvis det er noen som vet hva jeg går igjennom akkurat nå, så er det henne. Jeg snakker av og til med de andre, vi har jo vært del av en stor serie sammen, men jeg var aldri god venn med Audrina og Heidi.

Amerikanske medier har lenge hevdet at «The Hills» er ikke er virkelighet og at alle scenene er planlagt og iscenesatt. Dette avviser Whitney til VG.

- Innspillingsplanen er crazy. Akkurat nå filmer de fem dager i uken, flere timer hver dag, og mer enn det. Jeg har ikke så mange venner her borte som ikke er med i showet heller. Men jeg prøver å få meg nye venner, forteller 24-åringen.

Selv om det i begynnelsen var vanskelig for henne å dele livet sitt med millioner av seere, er hun ikke redd for å bli en falsk tv-karakter.

- Jeg har aldri merket at noen har prøvd å ødelegge for meg. Kanskje det faktisk har skjedd og jeg bare er naiv. Men jeg tenker at så lenge jeg er meg selv og er den Whitney som jeg alltid har vært, så vil ikke folk bare se meg som en tv-karakter, men som et menneske, sa hun før serien kom på skjermen.

- Men jeg har gitt opp å unngå sladrespaltene. Det er ingen måte å holde seg unna lenger, forteller hun til VG.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: